zondag 13 mei 2012

Voor Mama

Vanmorgen kreeg ik 2 paar warme armen om me heen vergezeld van heel veel (natte) zoenen.

Dit kreeg ik van Laura ....

 een prachtige knijper-ketting in mijn lievelingskleuren turquoise en petrol, hoe leuk is dat ?!

en van mijn stoere bink kreeg ik een zelfgezaagde, zelfgeschilderde en zelf gebogen (zo zei hij dat) pennenstandaard en fotostandaard in rood wit blauw, de pen zat er ook bij.

 
 Ik houd helemaal niet van door de commercie opgedrongen moederdagcadeau's of een bloemetje juist op moederdag.  Meer dan zelfgemaakte presentjes moet moederdag niet zijn.

Mijn moeder was echt fel tegen moederdag, zij vond dat zo een onzin.... en ze had gelijk. Houden van.... dat doen we iedere dag. Ik weet dat ik geen supermama ben, hoewel ik het probeer heb ik altijd het gevoel dat ik ergens tekort schiet.
Hoeveel waarde heeft het dan als je kind zomaar uit het niets tegen je zegt dat ie van je houdt ?! Midden op straat, of voor het slapen gaan... dát zijn de momenten waar ik echt heel gelukkig van word.

x Syl
14 opmerkingen:

 1. Wat een creatieve cadeau's. Mooi hoor. De zelfgemaakte zijn toch de leukste om uit te pakken en vooral die gezichtjes erbij die glimmen van trots:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... en wat voor zelfgemaakte presentjes seg! Mooi hoor. Die ketting is super! En elke mama is supermama voor zijn/haar kind hoor, vraag het hen maar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat zijn die gelfgemaakte cadeautjes geweldig he?

   Verwijderen
 3. Helemaal met je eens.
  En wat een toffe cadeautjes heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super cadeautjes hebben je kinderen gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik kwam toevallig je blog tegen en heb even wat posts gelezen :). Wilde even laten weten dat ik je weblog erg leuk vind! Je handgemaakte spullen zijn erg mooi. Groetjes, Lavender

  BeantwoordenVerwijderen
 6. groot gelijk !!!
  ik kan me volledig vinden in je post !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk verwend meis :-) Weet zeker dat je kanjers je n supermama vinden! Meer dan je best kun je niet doen Syl, maar dat ze gek op en met je zijn blijkt uit alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kreeg een klein vaasje , beschilderd met een bloemetje van een wc rolletje en wat vilt, "in roze, mama, onse liefelingskleur éé mama!!!"...en ik smolt helemaal! Van de 2 oudsten elke een doosje pure chocolade, ze wisten het niet van elkaar maar pure chocolade is mijn nr.1!! En ik heb mijn eigen mama gemist, ja...maar toch ook genoten omdat ik zelf een mama ben...
  Katrien.

  Katrien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh wat heerlijk toch die geweldige kadootjes ! Jouw kids zijn ook om op te vreten volgens mij (en de chocola ook, lekker puur!)

   Verwijderen
 9. Hélemaal gelijk!! Wat hebben je kinderen weer een moois gemaakt. De snoetjes van spanning van te voren als ze HET mee naar huis nemen. Er wordt zorgvuldig een verstopplekje gezocht, zodat het uit het zicht blijft. Dát vindt ik altijd zo leuk!!

  Niet doen hoor dat negatief denken... Je bent een supermama... zoals je dit berichtje neerpent! Hélemaal vol van je kinders... Dat moeten mama's toch zijn? Niemand is perfect en dat hoeft ook niet... Dat verwachten en eisen de kinderen ook niet, want die willen jou als mama... alleen maar jou!! (de papa vergeet ik niet, hoor, maar dit gaat over mama!).

  Een héle dikke knuf, liefs Collie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. liehief van je !
   En inderdaad het kadootje van Christian lag al 2 weken verstopt haha, ik mocht niet links in zijn kast komen ;-)

   Verwijderen
 10. De zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd het leukst. Helaas doen ze dat bij ons in groep 5 niet meer :(
  Maar Renske had een mooie tekening gemaakt bij haar vriendin. Een groot hart met "love you" en zij en ik er bij getekend. Zo lief! ;)
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...