woensdag 17 oktober 2012

Fleur en Kleur op Woensdag

Afgelopen week heb ik weer eens een poging gedaan om mijn hobbykamertje annex kledingkastkamer wat op te ruimen en op te leuken. Het is nog lang niet klaar, want vooralsnog is de rommel eigenlijk alleen maar verplaatst naar het bureau waarvan ik wijselijk geen foto heb genomen ;-)




Als je zo een kleine ruimte tot je beschikking hebt is het wel zaak je spullen op te ruimen als je klaar bent. Meestal laat ik het liggen maar ik beloof beterschap. Het ziet er nu al veel gezelliger uit in ieder geval.
De door mij gemaakte hangers heb ik voor de gelegenheid maar even vastgeplakt aan het randje van de plank. Ik kan me hier helemaal op uitleven, alles komt samen: stof, papier, haakwerk én knopen !

Vandaag is Christian vrij (studiedag), maar evengoed een druk schema weer want sova-training én voetbaltraining staan wel op de agenda.

Fijne dag allemaal !
Syl


Fleur en Kleur op Woensdag is een initiatief van Een Sneller Kloppend Hart
 

27 opmerkingen:

  1. Je hangers zijn leuk geworden! Grappig dat je schrijft dat het zaak is je spullen op te ruimen. Helemaal waar, maar in de praktijk werkt het bij mij meestal niet ook al neem ik het me steeds weer voor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahaha bij mij werkt het ook niet hoor, sterker nog. Omdat het boven zo krap is, sleep ik m'n spullen mee naar beneden...

      Verwijderen
  2. Zooo, dat ziet er gezellig uit. Erg uitnodigend om lekker te gaan zitten "prutsen" :)
    Fijne dag vandaag, lekker samen met je kleine vent.
    Mijn dochter is vandaag ook thuis (beetje ziekjes hmm) dus ook hier lekker gezellig en knus thuis.

    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nou, ga lekker je meisje knuffelen, dat werkt meestal heel goed bij zieke kindjes

      Verwijderen
  3. Leuk, je kamertje! Dat is toch ook een van mijn dromen. Alle spulletjes in één ruimte, netjes op planken en in kastjes. En dan ook nog voldoende werkruimte. Ach ik droom nog even door. Voorlopig ligt alles overal verspreid in huis in doosjes en/of in kasten. Manlief droomt ook al jaren van zijn eigen hobbykamer. Helaas op dit moment (nog) geen plek voor in huis. Alle kamers zijn nog bezet.Fijne dag vandaag! Groetjes, Josine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier is ook alles bezet hoor, het inimini slaapkamertje van 2,5 x 3 zo ongeveer, daar staat dus ook een linnenkast in, een bureau en wat planken. We moeten ook nog ergens slapen hè haha. Maar dromen mag je hebben, ik droom van een kást van een huis met een heeeeeeeeeeeeeele grote craft-room ;-)

      Verwijderen
    2. Oh ik droom met je mee :) en voor manlief een hele grote garage.
      Mmm het mag ook een mega grote hal zijn en ergens daarin maken we wel slaapkamers, keuken en huiskamer :p whahaha.

      Ziet er gezellig uit je craftkamertje, ik craft op de bank en met mooi weer buiten ;). Knuff!

      Verwijderen
  4. ik weet ook echt niet waar ik het allemaal moet laten. Ik moet ook maar weer eens dingen gaan wegdoen denk ik, zoveel stoffen die ik niet gebruik maar dan denk ik weer.. ook zonde haha. Ik ben nu heftig op zoek naar leuke dingetjes om kransen/hangers mee te maken. Ik heb al een paar vogeltjes gevonden, zou niet weten waar ik dat moet halen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gezellig kamertje! Leuk die hangers! Het blijft een uitdaging hè zo'n plek aan kant te houden.
    Hier hebben de kinderen herfstvakantie.
    Fijne dag, groetjes Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hier is het volgende week pas herfstvakantie, even bedenken wat we gaan doen. Op vakantie zit er niet in, er gaat dus veel geknutseld worden denk ik.

      Verwijderen
  6. Altijd moeilijk om de spullen-chaos in de hand te houden. Mij lukt het momenteel absoluut niet. En een zooi dat het nu is.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. is niet zo gek nu bij jou, haha ! je nieuwe huis gaat geweldig worden !!!

      Verwijderen
  7. O wat leuk die hangertjes! Je kamer ziet er erg vrolijk uit vind ik. Heb zelf ook veel moeite om alles geordend te houden. Binnen no-time is het weer een rommeltje. Groetjes, monique

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat ziet er gezellig uit. Mijn plekkie is een puinhoop :(. Wie weet kom ik ook nog eens zover :). De hangertjes zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De rommel had je ook mogen fotograferen, je weet toch dat het eigenlijk geen rommel is maar gewoon een creatieve geest.

    groetjes Christien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja daar heb je natuurlijk ook helemaal gelijk in, maar soms kan ik het zelf niet meer aanzien!

      Verwijderen
  10. Praat me er niet van. Mijn werkkamer/anex slaapkamer/anex strijkhok is op dit moment bezaaid met strijkgoed zo hoog opgestapeld dat ik bang ben dat ik een gevecht ermee zou afleggen.

    Ik moest dus ook maar eens gaan opruimen en wegwerken :-)

    De kleurtjes zien er prachtig uit bij jou. Lekker vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha mijn strijkplank staat nu even beneden met een berg eronder maar vandaag bezig geweest met zoonlief en dus hoefde ik niet te strijken (toch...). Zo weer naar voetbal. De strijk staat voor morgen in de planning (denk ik)

      Verwijderen
  11. Wat een gezellige en inspirerende werkplek heb je zo! En dat het klein is... och wees blij dat je een apart kamertje voor al je creativiteit hebt ;), ik moet alles in de woonkamer doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goh, zo je eigen gezellige (én je hebt het echt wel héél gezellig gemaakt zo te zien) mag best een beetje rommelig zijn, wijst op een rijke geest :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ahhhhh zo een hager heb ik ook hangen!!!!!!

    Rommel mag hoor meis. Volgens mij komen daar de meest mooie creaties uit voort ;-)
    Hoe dan ook het ziet er leuk prachtig, kleurrijk en creatief uit hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hier word ik zooooo happy van :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldige foto's van je werkplek! Heerlijk! Die hangers zijn gaaf! jammer dat alle andere activiteiten wel door gaan, anders zou je op zo een vrije woensdag iets leuks kunnen ondernemen. Hebben jullie volgende week vakantie? Wij deze. Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zalig toch dat je je eigen plekje zo kan inrichten, het straalt sowieso al heel veel creatieve gezelligheid uit.groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk die hangertjes aan je plank!!
    mooie broek van Laura ook!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...