woensdag 31 oktober 2012

Kringloopschatten No. 29

Een aantal van mijn vondsten van de afgelopen tijd (ik laat komende week nog véél meer zien, oei).
De 2 ingelijste vogelprenten kon ik niet weerstaan (80 ct per stuk, gaat echt nergens over). Voorlopig staan ze in mijn hobbykamertje tegen het raam aan, achter een gezellige koektrommel die ik ook nog vond. Hoewel ik bijna nooit brei heb ik het boek wel meegenomen, dit zijn namelijk steeds kleine vierkante lapjes, ik ben een fan van kleine projectjes.... Truien enzo.... daar ga ik me niet meer aan wagen. Dus wie weet ga ik me er toch in verdiepen en wordt het nog eens een hele deken. Oh dat is ook zo, ik ben een deken aan het haken.... nou dat ligt ook even stil, ik doe veel te veel tegelijk haha. Het dikke boek Ons Geliefde Thuis (van Ikea) heb ik eerst helemaal doorgebladerd, leuk om verschillende interieurs te zien en ideetjes op te doen en vervolgens ben ik aan het scheuren en knippen geslagen voor enveloppen etc. Sorry.... geen boek is veilig voor mij.... het is een tic... ik weet 't.
 
Vanmorgen heb ik even voor Pietje gespeeld en samen met nog een paar andere dames de Sint-cadeaus voor de klassen ingepakt. Als je het met z'n allen doet is het zo klaar.
Nu héél even zitten, dan snel boodschapjes doen en Christian halen, óp naar sova-training, dan weer snel naar huis, vervolgens voetbaltraining en dan moet ik eigenlijk ook tussendoor nog ergens poetsen en eten klaar maken, zennnnnnnn.
 
xxx
 

21 opmerkingen:

  1. Oooo dat ikea boek wil ik ook...wel niet om te scheuren hoor ;-))))
    Wat heb je het druk vandaag????!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat Ikea boek verkopen ze nog steeds bij Ikea, ik dacht 10 euro, maar bij de kringloop 1 eurootje haha beterrrrr dan kun je wel scheuren dacht ik.
      Echt wel druk vandaag en m'n heupen doen zo een zeer, kom bijna niet vooruit maar okee wat moet dat moet.

      Verwijderen
  2. Zennnnnnnnnnn hihihihi

    Druk daggie meis! Sterkte!!!!

    Heerlijk je kringloopschatten weer!
    Ben jij ook al zo een boekenscheurder hihihihihi (ik ontken het maar heb onlangs in mijn nachtdienst enveloppen gemaakt .... met hier en daar een blaadje uit tijdschriften uit de wachtkamer hihihihi ..... niet verder vertellen ....)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk hè dat struinen in kringloopwinkels! Als ik er ben kan ik ook een hoop dingen niet weerstaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh wat een geweldige vondsten! Goed gedaan! Ben benieuwd naar wat je nog meer gaat laten zien ;-P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ga maar niet alles laten zien, best veel hoor... maar het kost niks natuurlijk dus dan kan ik het ook niet laten liggen...

      Verwijderen
  5. Hahaha, jij bent al net zo'n kringloop aholic als ik!
    Dit zijn alvast leuke spullen in ieder geval, ben ook heel
    nieuwsgierig naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke spulletjes heb je weer gevonden! Mijn favorieten zijn de lijstjes met de vogelprinten, echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die vogeltjes zijn lief!
    Succes vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke schilderijtjes... Kun je niet laten liggen haha. Woesdag doe dag, ga zo ook naar het voetbal veld... Enne pietje spelen komt nog ;)
    Fijne dag x Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  9. druk druk druk druk druk
    wat een leuke aankopen heb je weer gedaan
    christian succes hoor knul
    en die enveloppen dat moet ik toch ook echt eens gaan doen
    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. en weer vindt ze de schatten tussen de 'rommel' ... leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hé, leuke dingen! Dat Albert Heijn trommeltje heb ik vorige week ook op de rommelmarkt gekocht, wel voor 2 euro maar kon het echt niet laten staan. Verder nog hele mooie goedkope dingen gescoord, maakte het weer goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. En ga je dan met de fiets naar de kringloop? Ik zie je al thuiskomen, met pak en zak beladen :-) Maar je hebt weer mooie spullen meegebracht! Hihihi, al die boekenscheurende enveloppenmakende dames hier in blogland, vind ik wel fijn, zeker als er zo'n envelop in mijn bus valt, mooi mooi! Scheur maar lekker verder jij :-) En een ding met een keertje doen hoor, morgen is er nog een dag! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee zeg, echt niet op de fiets. Daarvoor is het nét een beetje te ver en dan kan ik ook niet alles meenemen natuurlijk ;-)

      Verwijderen
  13. Oh wat heb je weer zalige dingen gescoord en zo goedkoop! Ik ben me al weer effe in aan het houden, heb al zoveel waar ik nog wat mee kan doen. Maar je weet het maar nooit wat het weekend brengt en mijn mannetje me weer eens meeneemt naar een marktje in Duitsland of zo.
    Oh zo'n goedkope kringloopwinkels hebben ze hier echt niet, ze willen soms echt de hoofdprijs en ikke doe die wel altijd op de fiets. Maar heb wel hele grote fietstassen ;). Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...