dinsdag 12 maart 2013

Over Post en allerlei

Ik had het al gezegd, ik heb zóveel post ontvangen dat het bijna gênant wordt. Maar ik draai er ook niet omheen, ik geniet er met volle teugen van. Het is heerlijk om post te ontvangen en het is nét zo fijn om post te versturen. ik laat het jullie toch weer zien, ook omdat ik dat leuk vind voor de lieve afzenders van deze post. Iedere keer als ik post krijg, krijg ik daar een enorme inspiratiegolf van. En nee inspiratie is niet hetzelfde als nadoen want ik geef altijd mijn eigen draai aan de post die ik verstuur (althans dat hoop ik).


Van Jenneke ontving ik dé Jenneke-zakdoekhoesjes en mooie papiertjes. Ik weet niet of dat de bedoeling was maar ik heb mezelf het oranje retro exemplaar toegeëigend, Laura heeft de blauwe :-). Zus Hester maakte voor Christian, Laura en moi een mooie boekenlegger met kraaltjes, mooi stevig zijn ze. En voor Christian zat er ook nog een envelopje met stickertjes bij en een markeerstift. Verwennerij van de meiden en waarom.... zómaar! Liehief ! Jenneke heeft trouwens een mini give-away, je kunt t/m vandaag nog meedoen.

En via het Dream Make Share project ontving ik gisteren superleuke post van Margot. Margot schreef me een heel gezellige brief, heeft geen blog maar is wel ontzettend creatief. Haar grootste passie is haken en dat kunnen we wel zien! Dit is haar vuurdoop bij het DMS project, maar het is helemaal goed gekomen hoor, wat een leuke dingetjes ! Een superleuke sleutelhanger, gehaakte bloemen, een omhaakt kaartje, thee + koffie (ik lust het allebei) zo leuk verpakt en nog een labeltje. En ook voor de kinderen had ze wat meegestuurd, zo lief is dat ! Christian kwam uit school... nou je kunt het zien... met z'n jas nog aan heeft hij z'n post opengemaakt, zo blij! Ik zag Laura pas laat gisteren maar die was ook heel blij met haar armbandje. Fijn dat Margo haar adres heeft opgeschreven, dan kan ik wat terugsturen, ik houd ervan haha! En misschien leest ze dit ook wel :-)


En van Musje kreeg ik zelfs 2x post. Ik haakte namelijk wat bloemetjes voor haar en later nog een aantal en stuurde het op. En hoewel ik nog zei... je stuurt niets terug.... deed ze het toch. Wat een lieverd toch en wat een geweldige post. Allemaal zo leuk verpakt (kijk die oogjes van het vosje en het uiltje eens rollen, hilarisch!). Kijk zelf maar wat ik allemaal kreeg, echt te gek. Heerlijke frutsel- en knutselspulletjes waar ik me mee kan uitleven, ik ben er zó blij mee, dank je wel lieve Joke!
Bij Musjes Kleurtjes loopt op dit moment een give-away. Ik zou het wel weten!! Voor degenen die haar nog niet kennen, kijk echt even op haar blog, prachtige dingen maakt ze, ik ben groot fan van haar art-journal.

Tssssssss Christian deed het wéér, een foto nemen van mij, niets van gemerkt hè ! Gezellig achterkantje wel toch.... en nu zie je ook de grote tafel waaraan ik knutsel en frutsel. Yep mijn kamertje is boven maar dat is zo klein dat ik die bips kont niet kan keren (of er ligt teveel, kan ook). De bakken met papier en gezelligheidjes staan dus op tafel. Oh en het is niet zo dat ik sta hoor met knippen en plakken, ik ga er toch meestal wel bij zitten :-). Ik ben wel héél goed bezig met puin ruimen boven, gisteren heb ik al een hele vuilniszak vol eruit gevist en dat ga ik ook écht weggooien. Ik moet gewoon meer ruimte creëren daar, ik ga ook maar een krukje op Marktplaats zetten, heb ik al heeeeeeeel lang maar ik weet niet meer waar ik ermee heen moet. Soms vind ik van mezelf dat ik goed bezig ben.

Nu ik dit zo terug lees, lijkt het wat warrig, ik ben een beetje moe. Moe van al het gedoe rondom Christian, lichamelijk gaat het ook niet zo fijn, ik heb af en toe buikpijn maar gooi dat zelf toch op stress. Ik merk ook wel dat het me ontspant als ik lekker aan het knutselen ben.
Ik ben heel blij dat ik gisteren het gesprek over Christian heb gehad op school. Het allergrootste struikelblok bij hem is zijn onzekerheid. En door die onzekerheid vertoont hij ontwijkingsgedrag. Het opstarten van een opdracht kost hem moeite omdat hij dénkt dat hij het niet kan. Maar als hij eenmaal op gang is blijkt dat het prima gaat. Alleen ziet hij dat zelf niet. En omdat hij later begint dan de rest, krijgt hij de werkstof soms met moeite af. Met rekenen heeft hij grote sprongen gemaakt, ook met lezen trouwens. Ik heb gelijk gevraagd hoe het nou kan dat hij zijn begrijpend lezen toetsen in de klas onvoldoende maakt maar bij zijn remedial teacher een goed scoort. Dat is nogal een verschil. In de klas krijgt hij teveel prikkels, bij haar is het rustig en ze heeft alleen maar tegen 'm gezegd: lees de tekst rustig door, lees de vraag goed en zet je concentratie-lampje aan. Ze zijn het er allemaal over eens, hij kán het gewoon, hij kán meer dan hij denkt. Dat laat zijn mooie rapport ook zien.
Over zijn vermoeidheid in de middag hebben we het ook gehad. Het heeft natuurlijk alles te maken met zijn slechthorendheid, hij moet zich 10x zo hard inspannen om alles te volgen dan een ander (zelfs met gehoorapparaat). Het is dus niet gek dat hij instort na de lunchpauze. Dan laat hij 2 dingen zien: óf hij gaat over z'n tafel hangen óf hij wordt onrustig en dat laatste is natuurlijk niet handig voor juf als ze iets aan het vertellen is. We hebben nu afgesproken dat hij op dinsdag- en donderdag middag een half uurtje iets anders mag doen, iets wat hem ontspant, wat hij leuk vindt. Het is een beetje zoeken wat hem gaat helpen, het zal variëren van gewoon even chillen, boekje lezen op de gang of een spel begeleiden bij groep 3 of... en dat vindt hij zelf heel leuk : een boek voorlezen aan de kleuters. Hij kan namelijk ontzettend mooi verhalend vertellen. Hij straalde helemaal toen juf hem dat zei. Ik heb er thuis nog met hem over gepraat, gevraagd wat hij leuk zou vinden en dat hij zélf mocht kiezen. Natuurlijk was ik echt bang dat hij nu van alles gaat missen dat half uur dat hij uit de klas is maar in dat half uur is er een catechese les of een les vreedzame school. Ik ben heel benieuwd of dit wat gaat opleveren, of het z'n batterij zal opladen.

Ik moet zo de kou weer in, brrrrrrrrrrrrrrt, het is weer even wennen zegmaar haha!

xxx Syl

 

46 opmerkingen:

 1. Wauw, dat is idd weer veel seg, maar je kan er inderdaad alleen maar van genieten!
  En goed dat er toch vorderingen zijn en jullie samen kunnen zoeken naar oplossingen! Heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet een opluchting zijn het gesprek over Christian.

  Ik wens je een fijne dag met hopelijk nog meer fijne post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat door zijn slechthorenheid, dat kost hem behoorlijk veel energie natuurlijk he, om goed bij de les te blijven, en dat maakt misschien ook weer dat stuk onzekerheid.
  Nou Christian jongen wij zijn allemaal trots op jou,hoe jij zo enorm goed je best doet!!!
  Dit gaat jou ook niet in de koude kleren zitten Syl, en stress slaat vaak op de gevoelige plekken in je lichaam
  Fijn dat je je ontspanning in het knutselen toch kan vinden
  Wat heb je een heeeeeeeeerlijke post gehad zeg ♥ Geniet geniet geniet..je verdient het dik en dwars.
  En ze moeten Christian zeker dingen laten doen waar hij goed in is, zo kan hij groeien en groeien!
  Dikke knuff voor jullie allemaal
  Liefs Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige post,lekker van genieten,leuke foto van je achterkant haha,je laarzen vind ik mooi,wat rot allemaal,onzekerheid is zo naar en idd het extra inspannen kost veel energie en als je buikpijn blijft toch even naar laten kijken,ik hoop dat het allemaal goed gaat komen voor jullie,liefs Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de achterkant, voorkant volgt misschien nog eens... er staat wel ergens een foto van mij op m'n blog trouwens. Oh die laarzen, daar had ik vorig jaar zo een mazzel mee, bij de V&D nog 1 paar, voor de helft van de helft, beterrrr!

   Verwijderen
 5. Tsja, zorgen om de kids hebben we allemaal wel eens maar jullie ventje heeft wel pech hoor! Het is inderdaad zoals Hester zegt: veel dingen laten doen die hij goed kan en hem prijzen wanneer het goed gaat. Onze dochter heeft ook altijd wat opstartproblemen; denkt ook dat ze het niet kan, terwijl iedereen zegt dat ze het vast wel kan. Herkenbaar dus. Super dat je het hier even lekker van je kan afschrijven en dat jullie een goed gesprek hebben gehad. Go for it!
  En oh... al die leuke spulletjes...... héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij groeit van complimenten, dat is echt waar. Hij krijgt ze alleen te weinig op school.

   Verwijderen
 6. Wat een zorgen, moeilijk lijkt me dat om je zoon zo te zien, hij wil wel maar de praktijk is anders. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat verdrietig maakt.
  Hopelijk helpt een half uurtje even uit de klas hem door de rest van de middag. Wat knap dat hij zo mooi kan voorlezen, dat kunnen veel kinderen niet.
  En jij ook lief voor jezelf zijn hoor!

  Je gekregen post is echt super, wat een verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop 't zo, dat het helpt.
   En vandaag was ik lief voor mezelf, ik heb de nieuwe Flow gekocht hihi.

   Verwijderen
 7. Ziet er allemaal super gezellig uit je ontvangen post.....
  lekker van genieten.
  Fijn dat school in samenspraak met jullie naar oplossingen wil zoeken, heb dat zelf helaas anders meegemaakt.
  Kost natuurlijk altijd weer even tijd om te zien of het echt z'n vruchten zal afwerpen...als moeder blijf je er mee bezig.
  Sterkte met het "opruimen" en weggooien:)
  groetjes,
  Letty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt moeten vechten voor m'n knul, moeten vechten voor een plek op het regulier onderwijs want ja, het is natuurlijk een hele opgave als je een niet-alledaags kind in de klas hebt. "Probleem" is dat hij voor het speciaal onderwijs 'te goed' is.

   Verwijderen
 8. Ik hoop dat er een juiste balans gevonden kan worden voor Christian. Succes hiermee (en ondertussen lekker genieten van al je post!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een bergen post! Genieten maar. Wat ontzettend lief dat de juffen zien dat het jullie mannetje veel energie kost en ze hem de ruimte geven om te ontspannen. Zeker niet zien als iets missen, juist door die rust pikt hij andere dingen straks wel in 1 keer op. Ik snap het heel goed dat het heel veel energie kost, zie ik bij onze dochter ook.
  Een ding is zeker je kunt trots zijn op je zoon. En je mag ook heel trots zijn op jezelf alle energie die je erin steekt om er een mooi groot mens van te maken, superknap! Knutsel en frutsel maar lekker verder als dat jezelf weer kan opladen.
  Heel veel liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is zo hoor, hij moet zich kunnen ontspannen. Hij is ook héél goed in gym... ik snap wel waarom haha! Ik ben ook heel trots op Christian ook al is ie soms om achter het behang te plakken. Man man man wat kost het me een energie, maar als het helpt dan doe je dat.

   Verwijderen
 10. Wat fijn dat het gesprek over Christian zo fijn is verlopen! En wat een heerlijke post heb je toch weer ontvangen zeg! Je kunt wel een postkantoortje beginnen op je Zaanse Zolder! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij hebt echt wel het postvirus te pakken hé! Maar het is en blijft leuk om post te ontvangen!
  Dat je je zorgen maakt over christian begrijp ik, hopelijk lost het iets op als hij zo 2x iets ontspannend mag doen wat hij zelf mag kiezen.
  Groetjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het houdt me van de straat hè al die post, maar ik vind het gewoon zo leuk!

   Verwijderen
 12. Maar zeg Syl, echt gênant al die post hoor! ;-) Maar super super leuk, blij voor jou hoor! Het leek me dan toch een positief gesprek over Christian. Fijn dat er gekeken wordt voor een beetje rust in de namiddag. Met kleine pasjes vooruit, die flinke kerel van jou komt er wel! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooooooh jij heb ook veel post toch ! Haha !
   Het was inderdaad wel een positief gesprek over m'n knul en ik moet het vertrouwen in hem blijven houden.

   Verwijderen
 13. Oei wat een leuke post zeg!!
  Wat een zorg zo ,maar goed dat je een gesprek hebt gehad. Hoor zelf ook niet goed,maar het kost me een boel inspiratie om het te volgen. Kan me dus bij je zoon van alles bij voorstellen.
  Ik ga als ontspanning even wat blogs lezen,zoals deze van jou. Ben gek op kringlopen dus ja...
  Kan me nu een beetje de schaar situatie voorstellen hoor,hahaha.

  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat goedhorende mensen zich helemaal niets kunnen voorstellen bij slechthorendheid. Die denken gehoorapparaat erin en klaar maar dat is natuurlijk niet zo. Oh ben jij ook een kringloopfanaat... ik ga morgen weer ! Hoe kan ik jou nog volgen trouwens, ik snap niks van dat google+ !

   Verwijderen
 14. Heeerlijk al die post!!
  En fijn dat er naar oplossingen word gezocht voor je zoon.Komt wel goed!
  Ook met jou ,vindt je ontspanning lekker in je gefreubel even ME(you)time en je kunt er weer tegen aan.X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. me & you time hihi ! thanks! morgen me-time... kringloop !

   Verwijderen
 15. Wauw wat heerlijk weer al die post en fijn dat je een goed gesprek over Christian hebt gehad. Hopelijk gaan de oplossingen helpen. En logisch dat je lijf opspeelt dit soort zorgen om je kind brengen toch ook een hoop stress te weeg. Dus af en toe lekker freubelen als ontspanning, liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stress is niet goed nee, ik heb er eerder heel erg last van gehad, toen had ik steeds druk op m'n borst, ontzettend angstig. Helemaal door de molen geweest maar toch stress. ik denk wel dat ik naar de huisarts ga want die buikpijn komt steeds terug.

   Verwijderen
 16. Wat een leuke post over zo veel post! Moeilijk al die dingen die er bij je zoontje spelen. Natuurlijk trek je dat als moeder je heel erg aan. Fijn voor hem dat je er als moeder ook goed op zit en het in de gaten houdt. Sterkte! Lieve groet Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. was wel een heeeeeeeeeeeeeele lange post ja haha! Ik zie het nu ook :-)
   Lief van je.

   Verwijderen
 17. Wat is dat idd moeilijk als je kind zo onzeker is maar het zeker wel kan!! Maar dat gaat helemaal goed komen!! En met jou ook!! Geniet heerlijk van je post, je hebt het verdiend!!! (En vandaag gaat mijn envelop op de bus, dus over een weekje kun je nog meer verwachten!! :-) )

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zit zichzelf in de weg, dat is best onhandig ja. Het komt ook wel goed en hij wordt vast geen professor maar dat is helemaal niet erg. Ow spannend, nog meer post haha!
   Dat van jou is al even onderweg dus zal snel op je mat ploffen.

   Verwijderen
 18. nerissa heeft 3 jaar een gehoor apparaatje gehad, haar gehoorbeentjes zijn toen verwijderd....het jaar erop zouden ze terug komen.....noop toen zat er weer een grote ontsteking die eruit moest...jaar erna dan wel...ze heeft een hoop gemist OOK met apparaat......t was altijd zo een wazig vlindertje hihi......bij haar was het nadeel ook een voordeel....ze miste de ellende in de klas had het heel niet in de gaten als er ruzie;s waren hihihi

  de beentjes zijn erin terug.....doch het blijft een wazig vlindertjes soms hihihi....
  goed voor christian dat ze hem uit de klas halen, het manneke heeft het nodig...kost hem mega energie...en dat is niet goed voor het knulleke

  en jou zorgen ik snap ze zo.....maar je hebt 2 keien van kinderen HEEJ en dat is het aller aller aller belangrijkst

  owwwww wat ben je ontieglijk in de wattenbollen gelegd....hoe zou dat nu toch komen...vast niet omdat je zo een slecht "mens"bent hihi.....geniet geniet geniet maar dat doe je wel...nice pica heeft ie gemaakt hihi

  en ja de oranje had ik ff gekeken bij mijn toenmalige give away hihu

  thnxxxxx voor de reclame

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja jij weet waar ik het over heb, dan zitten ze even in hun eigen wereld. Christian vindt het juist vreselijk als ie dingen mist, daarom zit ie altijd overal met z'n neus bovenop.
   Ojaaaaaaaaaa daar heb jij die kleuren van het hoesje vandaan, slimmerd !

   Verwijderen
 19. Wauw wat heb jij veel en leuke post gekregen. Gewoon leuk en lekker genieten.
  En wat Christian betreft dat is ook niet niks sterkte ermee.

  Lieve groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geniet er echt van, zo heerlijk al die creatieve post ! jij kan er ook wat van :-)

   Verwijderen
 20. Wauw, jij hebt inderdaad gigantische veel vrolijke post.

  Hahaha, gesnapt aan de achterkant!! Fijn dat het gesprek op school over Christian weer wat dingen duidelijker maakt en dat hij het hartstikke goed doet.

  Die vermoeidheid herken ik wel (als slechthorende) je bent veel meer met je omgeving bezig dan gewenst is, dus op je werk concentreren wil nog wel eens lastig zijn, want dan zegt de juf weer wat... (want je kan flinke bloepers maken als je iets verkeerd hoort, is trouwens ook niet best voor je zelfvertrouwen, daar kan je later als je groot ben pas om lachen) tsja... moet je het wel of niet weten dat weet je niet en vervolgens ben je bezig met "horen" in plaats van je werk en dat kost zó ontzettend veel energie.

  Hij zal bij de remedialteachter sowieso wéten dat zij er niet doorheen praat... en dan zet je je antenne uit voor geluid, en vervolgens je concentratie-antenne volledig aan...

  Groetjes en veel plezier met je post en een hele grote pluim voor Christian voor zijn mooie rapport.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je en je snapt het helemaal. Dat jij slechthorend bent, dat wist ik niet maar dat merk je ook niet over de mail hè ;-)
   Christian gebruik wel solo apparatuur in de klas, juf heeft de zender om haar nek, hij ontvangt haar en omgevingsgeluid wordt weggefilterd maar ja.... dan gaat ie denken, hè wat hoorde ik daar vaag... even kijken en hopla... afgeleid tssss. Maar het zal goedkomen hoor, dat weet ik zeker. Het kost alleen wat energie.

   Verwijderen
 21. dat beetje post valt wel mee hoor... :-)

  --

  Met twee kinderen die ook onzeker waren begrijp ik wat je bedoelt. Nergens voor nodig denk je dan: zien er leuk uit, halen goeie cijfers, hebben genoeg vrienden of vriendinnen, en toch altijd die twijfel of ze het wel goed genoeg doen.
  Tenminste... ik niet dan .. maar zij over zichzelf.
  De vraag is waarmee kan je dat verbeteren ?
  duizenden complimenten, erover praten, soms helpt dat maar helemaal overgaan ? nee.
  Christiaan hoort niet goed. ik heb daar geen ervaring mee maar ik denk .. dat ik zelf heel achterdochtig zou worden of sommige dingen verkeerd kan uitleggen. . in ieder geval zou het me toch een beetje wankel maken.
  Gelukkig zijn zn cijfers gewoon goed en op school werken ze mee zodat hij ook zo lekker mogelijk in zn vel zit en heeft hij de liefste mama van de hele wereld !!

  dikke knuffel,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg grappenmaker, jij hebt heel veel post gehad!
   --
   Kinderen, sommige dan, zijn inderdaad onzeker. Maar je slaat de spijker op de kop, Christian wordt er onzeker van als hij dingen niet goed hoort en dan sluit hij zichzelf af, dat is lekker veilig. Van complimenten groeit hij maar daar zijn ze niet zo scheutig mee op school. Het komt goed! knuf terug.

   Verwijderen
 22. Leuk om jou eens te zien, al is het alleen van achteren :-) Fijn dat je een goed gesprek had op school, hopelijk helpt het Christiaan zich beter te voelen. Een half uurtje rust kan vaak al wonderen doen! En hopelijk is jouw buikpijn dan ook snel over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk hier, eerst m'n voeten en dan m'n hele ik : http://zaansezolder.blogspot.nl/2012/05/de-rode-schoentjes.html

   Verwijderen
 23. Suuuperleuk al die fijne post! En hé bah, minder fijn al het 'gedoe' met Christiaan. Heel veel succes en sterkte ermee. Ik hoop dat hij snel op zijn pootjes(/voeten natuurlijk, maar dan klopt de uitdrukking niet meer ;-) ) terecht komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. tjonge wat een boel post. Vrolijk dat word je ervan.
  en wat Christian betreft, goed dat je kijkt hoe de spiraal te draaien. Daar wordt ook hij vast vrolijk van.
  Groet van De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Syl

  Wat een boel leuke post zie ik daar! Fijn zeg en zo te lezen heb je het ook nodig!
  Die Christiaan van je, die heeft humor:) even stiekem een foto van mama's achterkant nemen.
  En zo te lezen verdient hij nog veel meer van die complimenten!
  Ik hoop van harte dat als Christiaan weer wat lekkerder in zijn vel zit, het ook op jouw gestel een goede invloed heeft. Uit ervaring weet ik dat onze tweede, ook een zoon en ik altijd tegelijk niet lekker in ons vel zitten. Zo hebben wij nu ook samen de griep. Heel apart maar wel waar.
  Sterkte meid! Liefs Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh als ik nu hier beneden ben aanbeland moet ik hard nadenken waar je allemaal al weer over schreef (ik las ook nog eens de reacties en de reacties daarop ;)).
  Maar allereerst wil ik je een hele dikke virtuele knuffel sturen helemaal alleen voor jou! Ik hoop zeer zekers dat ik je die ook persoonlijk kan geven als die blogmeeting van aankleedpopje komt (hopelijk kunnen we dan).
  Je maag is natuurlijk toch je gevoel, wellicht je zwakke plek bij stress. Manlief heeft dat ook en ik heb het dan weer in mijn rechterschouder. Fijn dat je ontspanning vind bij al dat leuke post versturen. Ik kom soms helemaal niet toe aan andere dingen (alles gaat hier echt op een slakkengangetje) en heb deze winter met die sneeuw manlief veel thuis gehad (geen werk met dit weer voor hem, dus ook stukken weiniger inkomen). Ik verlang naar het bos om even te kunnen opladen. Fijn om te lezen over Christian dat hij even een halfuurtje wat anders mag gaan doen, fijn dat ze meedenken.
  Alleh lieverd ik eindig nog eens met een hele vette dikke knuffel! Liefs Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...