vrijdag 11 oktober 2013

Tjonge

Ik weet niet wat ik had gisteren !!

Om 10.25 ging de telefoon.... de mondhygiëniste had mij verwacht om 10.15 uur. Gewoon glad vergeten hè. Nou.... een nieuwe afspraak gemaakt dus en hopelijk gaat dat wél goed.

En toen ik 's middags Christian van school ging halen ben ik eerst nog even langs de brievenbus gefietst... ik laat het pakje erin vallen en dacht ineens..... er zitten geen postzegels op.
Grom..... gaat PostNL daarin trappen? Uiteraard heb ik de ontvanger wel even ingelicht, wel jammer dat het nu geen verrassing meer is maar een boete is ook zowat.

Ik doe vandaag maar een beetje rustig aan denk ik. Het regent hard buiten.... dat merkte in vanmorgen op de fiets al :-(
Manlief heeft de auto vandaag. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel fietsen in de regen, bluuuuh. Dus ik blijf lekker binnen, ga verder met m'n dekentjes. Eerst de badkamer even uitsoppen (oh daar heb ik óók een hekel aan), de wasmachine aanzetten (da's niet zo rottig). En nog wat post klaar maken ook (opletten dat ik hier wél een zegel op plak tssss). Verder heb ik in de planning m'n winkeltje wat op te ruimen en nog wat kleding op de foto te zetten en erin te hangen.


En als ik dan eindelijk echt helemaal niets meer heb te doen ga ik mezelf verliezen in de Flow die ik van Sil kreeg in ruil voor het gehaakte vestje.

Ik bedenk me opeens dat ik nog veel meer post heb om te laten zien, wordt weer vervolgd dus.
xxx

32 opmerkingen:

  1. :-) gelukkig heb je het helemaal niet druk ! hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier nog iemand die kletsnat op de bank zit bij te komen met een bakje koffie. Poehee, wat een wind en regen! En ik moest nu dus ook naar de mondhygiëniste toe... Was liever niet gegaan hihi... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oepsie.... echt zo'n dag om in bed te kruipen, dekbed over je heen en morgen pas weer tevoorschijn te komen! heb je je bekkie nu wel op tijd in order voor de blogdag?? zal ff mijn dramaschema met je delen (misschien dat je je daardoor beter voelt ;)): donderdag naar de ortho, vrijdag naar de mondhyg. de week daarop op donderdag naar de tandarts om heule grote vullingen te laten vervangen. en de week daarop weer. en de tandarts vindt dat ik ook nog een verstandskies moet laten trekken. eiieieieieie!!!!! denk dat ik de hele maand maar onder dat dekbed kruip. ;) fijne dag! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. iew dat klinkt echt als een drama, hemeltje! Mijn nieuwe afspraak staat voor ná de blogstersdag. Kun jij nog wel praten dan??

      Verwijderen
    2. haha, het moet wel heel erg zijn wil ik niet kunnen praten! ;) die verstandskies staat gelukkig nog niet gepland, dat moet bij de kaakchirurg en daar heb ik nog niet zo'n zin in... omdat het zulke grote vullingen zijn, worden het kronen genoemd. das dan wel weer geinig! ;)

      Verwijderen
  4. Ik blijf ook lekker binnen vandaag, een beetje aan rommelen, al schiet ik niet erg op zit nog steeds met thee en de laptop;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, we worden allemaal een dagje ouder... ik wist laatst in de rij aan de kassa mijn pincode ineens niet meer. pff....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, gelukkig ben ik niet de enige die weleens een afspraak vergeet.... En fietsen in de regen: vanmorgen 20 minuten lang heel erg nat geregend (en dan een paar keer aan de kinderen vragen of ze hun regenpak wel bij zich hebben en moeders vertrekt zonder). Ik heb het geweten!! Geniet van je dag! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ow je hebt van die dagen! Maak er een leuke dag van. Alvast een fijn weekend. Groetjes Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Even snel poetsen en dan lekker Syltime!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. poetsen is al gebeurd hoor.... ik dacht even een stuk fleece achter m'n dekentje te zetten maar ik kom 20 cm fleece te kort whaaaaaaa. Okee volgende hoofdstuk...

      Verwijderen
  9. Hihi ik heb er net zelf mee in bad gelegen, die Flow dan he, niet je vestje :)) was ook zeiknat, koud en bluuuhhhh

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh jee.... nou gelukkig heb je een nieuwe afspraak staan (hopelijk regent het dan niet of heb je de auto bij de hand). Ik ben daarstraks ook natgeregend, op de 1 of andere manier kan ik mn regenbroek nergens meer vinden?! Dus heb ik nu thuis maar lekker een dikke joggingbroek aangedaan en de kachel opgestookt. Eigenlijk moet ik ook gaan poetsen en soppen, maar daar heb ik zooooo geen zin in! Ik ga mn haakwerkje maar ff pakken, hihi. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ga jij maar lekker haken hoor, dat gaat héél goed in je joggingbroek! Ik moet er straks weer uit, knul van school halen. Denk dat ik dat end maar ga lopen met een plu. Nog alles beter dan weer kleddernat worden op de fiets.

      Verwijderen
  11. ow misschien moet je maar eerst beginnen met de flow...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Tja je hebt soms van die dagen..... Dat plaatje met dat poppetje is erg leuk! Ik zou zeggen, settle je lekker op de bank met de flow dan komt het vast goed. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha.. achja soms heb je zo een dag he ;)
    Straks lekker met de flow de bank op!
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Grappige foto heb je erbij gezet. En ja het zijn van die dagen...het hangt in de lucht denk ik...vandaag een condoleance kaart zonder postzegel in de bus gemikt...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Owwwwwwwwwwwww....soms heb je van die dagen. Gaat wel weer over hoor!

    Dus lekker rustig aan en geniet van je weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Herkenbaar, ik ben soms ook net zo'n theezeef. Maar positief gezien, nog maar 2 uurtjes en wat minuten en dan is die dag weer voorbij. Morgen weer een nieuwe om naar uit te kijken met hopelijk wat beter weer ;)

    Fijn weekend en liefs,
    Rosalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohja zie je en lezen kan ik ook al niet goed, nu zie ik dat je het over gisteren had... Nou, vandaag bracht helaas niet veel beter weer. Morgen nieuwe poging ;)

      Verwijderen
  17. Owwwwwwww .... ben der daar toch blij dat ik niet de enige ben die soms wel eens wat "vergeet" hihihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat leuk dat je bij mij langs kwam ;o)
    en ja soms heb je gewoon van die gekke vergeet dingen....;o)
    en ik zie ook heel veel leuke dingen hier op je blog.......
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ja soms heb je van die dagen dat alles fout loopt,geniet lekker van je Flow,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dat is toch niet het gevolg van je haren te laten knippen héééé??? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. iets te ver doorgeknipt denk ik :-(. Mijn post is aangekomen bij Haakjuffie, alleen de kaart zat nog in de opengemaakte (met 3 lagen tape dichteplakte) envelop, retro boek was weg. Ik ben er naar van.

      Verwijderen
    2. Niet te geloven, zou ik ook helemaal naar van zijn. Toen ik met Jitske die fotozoektocht ben gaan doen, had ik het gehaakte zadelhoesje met bloemetjes op mijn fiets dat ik gekregen heb van Mama Maai en toen we even iets gingen drinken op een terrasje is het ook gewoon van mijn fiets gestolen :-( Mensen hebben geen scrupules meer, zo jammer!

      Verwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...