maandag 12 maart 2012

Een Beetje Orde in de Chaos én Kringloopschatten No. 19

Dat hobbykamertje van mij, het wil maar niet echt opgeruimd geraken... ik kan er de vinger niet op leggen. Toch heb ik weer een klein stapje in de goede richting gezet.

Een aantal weken geleden zag ik bij een bekende Grootgrutter die op de Kleintjes let een ge-wel-dige pastelblauwe koektrommel met zo een handvat bovenop. Ik twijfelde toen... en ik had de kinderen bij me die aan het bekvechten waren... ik ben dus doorgelopen. SPIJT, zo een SPIJT want hij stond er de keer erop natuurlijk niet meer. Maar goed.... spijt moet je vooral niet te lang hebben, daar heb je niks aan... dit stond er nu in het schap en daar werd ik toch ook wel blij van :
want ik houd van pastellen maar óók van rood (en van naturellen en en en... geen touw aan vast te knopen)
Dat vleugje rood is al in het kamertje terug te vinden in de vorm van bladeren op de muur, een vilten hanger en een knalrode bureaulamp van de Ikea.
Dit theekistje en de koektrommel waren resp. 1,99 en 1,49... nah... bijna kringloop-prijzen zeg ik.
En nee... dus niet in gebruik voor thee en koek maar voor wat losse prulletjes :


Het rode kunststof trommeltje komt nog uit mijn ouderlijk huis. Mijn moeder bewaarde daar drukknoopjes in en ik.... nog steeds :-)

Zie hier toch... nog meer rood... ladenblokje en plakletters die ik vond bij de Kruidvat in rood/geel/oranje en blauw/groen tinten. Ze hadden ze ook nog in het roze.
Een deel van de plank is gereserveerd voor "fout" retro. Het kunststof bakje rechts op de foto nam ik mee vanwege de verrassende kleurcombinatie, het kostte me 20 cent...

En dit drietal kon ik ook écht niet weerstaan :Natuurlijk heb ik nog veel meer kringloopjes te laten zien, volgende keer weer !

x Syl

21 opmerkingen:

 1. Ik vind het er allemaal nogal behoorlijk georganiseerd uitzien hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij gaat dit best de goede kant op!!
  Fijn al die kringloop schatten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blikken voor weinig zeg. Ik vind de retro kop(waar je de gelpennen in hebt en kannetjemet tulpjes ook schattig. Leuk hoe je alles gebruikt, ruimt goed op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. YEAHHHHH ik heb vorige week hetzelfde blauwe theeblik gekocht hihihihi ..... vond hem ook superhandig voor allemaal freubelspulletjes!!!! Hij is echt leuk he!!!!!

  Je "drietal" is trouwens schitterend!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blikken. Goed idee, een theedoos voor freubelspullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk zijn de blikken en super handig voor het opbergen van je freubelspullen!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe herkenbaar! Sterkte met ordenen, ik kom nog wel eens even kijken naar het "goede voorbeeld"
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, die blikken van Appie zijn leuk, ga vandaag maar even kijken of ze ze bij ons ook hebben en je trio kop en schotels zijn prachtig. Wat slaag jij toch altijd goed bij de kringloop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was wel bij een XL Appie Happie trouwens, hier in de wijk hebben ze dat niet.
   En die kringloop.... ik geloof echt dat ik een soort van verslaafd ben... en iedere keer zie ik weer een andere kleur die ik óók leuk vind... ach het houdt je van de straat...

   Verwijderen
 9. Wat een mooie spullen allemaal. Als ik hier naar de kringloop ga is het vaak echt troep wat er sttat. Dit is veel leuk er.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geloof mij..... er staat ook een hoop troep hoor en ook spullen die stuk zijn... snap ik nooit zo goed, dat gooi je toch gewoon weg..

   Verwijderen
 10. Wat een mooie spullen allemaal. Als ik hier naar de kringloop ga is het vaak echt troep wat er sttat. Dit is veel leuk er.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Soms moet je ook niet alles in één keer willen.... Opruimen in stapjes kan ook heel goed zijn, dan overzie je beter de dingen en kun je steeds iets helemaal afwerken!
  Wat een leuke spulletjes laat je zien. Dat ladekastje heb ik trouwens in het blauw en die plakletters heb ik ook! Grappig...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat komt waarschijnlijk omdat jij ook winkelt met een creatieve geest.... haha

   Verwijderen
 12. Wat een leuke spulletjes allemaal, om helemaal bij van te worden :)

  Enne, dat opruim-probleem dat ken ik ;) Of ik verplaats de helft weer naar een 'nog-op-te-ruimen-bak' want ja wie weet kan ik het later toch weer nog ergens voor gebruiken. Schiet niet echt op dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, dát bedoel ik dus, ik vind het al snel zonde om weg te doen... maar ja nu moet het echt, het kamertje is zooooooooooooo klein!

   Verwijderen
 13. Het ziet er heel leuk uit, wat je in je kamertje hebt staan! Dat zijn zeker kringloop prijzen voor die leuke blikken en wat is in hemelsnaam "fout" retro, hahaha, nog nooit van gehoord en ik vind alle retro gewoon lekker goed! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha fout retro... gewoon dat het vaak iets iets waar je vroeger van rilde en dat staat dan nu op mijn plankje mooi te wezen...

   Verwijderen
 14. welke kringloop ga jij

  groetjes mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 15. There is a chance you're qualified to receive a $250 Ikea Gift Card.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...