vrijdag 27 april 2012

Over Juffendag en een Zielig Meisje

Vandaag is het de dag waarvan Christian al de hele week buikpijn heeft...... JUFFENDAG !
Dit is de dag waarop de juffen t/m groep 5 hun verjaardag vieren. Vanmorgen was het een grote chaos in de klas, mijn mannetje kan dat nooit zo goed verwerken. Teveel rennende kinderen, ballonnen die knalden en zijn tafel was weg. Alles was aan de kant gezet, de stoelen in een grote kring. De tafel hebben we teruggevonden met een beamer erop. Christian was gerustgesteld toen ik zei dat het alleen voor vandaag was en dat ze vást niet gingen rekenen, alleen maar leuke dingen doen. Hoe snel kan een kind veranderen van een zenuwachtig naar een erg blij kind, ik zag de glimlach terug op z'n gezichtje.
De kids mochten vandaag verkleed komen maar Christian besloot vanmorgen dat hij 'als zichzelf' naar school wilde, maar wél met een deftig overhemdje aan :-)

De juffen worden vandaag verwend en de kinderen hebben allemaal (heel stiekem natuurlijk) iets gemaakt voor de juffies. Je favoriete recept voor in een kookboek dat door de klassenmoeders in elkaar is gezet.

Dit was de bijdrage van Christian :

 
Gek op taartjes is ie... en op aardbeitjes.... combineer dat en je krijgt een heerlijke monchou-aardbeitaart!

Ook bij Laura in de klas is er vandaag een klassenfeest, als beloning voor het harde werken.
Helaas kan Laura er niet bij zijn, gisteren werd ze ziek en vandaag is het niet veel beter. 40.4 graden koorts heeft ze en het wil niet erg zakken, ze hoest, heeft keelpijn en ze ziet er ook belabberd uit, heeft nergens zin in, hangt een beetje voor de tv maar volgens mij dringt het niet erg door waar ze naar zit te kijken (de Teletubbies namelijk hihi).

We doen vandaag dus maar even rustig aan, gisteren heb ik achter de naaimachine gezeten en heb ik wat zakdoekhoesjes gemaakt. Laura wil namelijk véél geld verdienen op Koninginnedag ha! Ik ga nog iets bedenken wat ik snel klaar kan hebben voor haar, kan geen zakdoekhoesje meer zien geloof ik.

xx Syl

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee zeg dat recepten boek voor de juffen!!!
  Een lekker recept heeft ie er in gezet(yummie)
  En ach die arme meid,veel sterkte met haar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Hopelijk is ze met koninginnendag weer opgeknapt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, die arme Christian... ik weet hoe dat gaat, kan er over mee praten hoe je je als moeder voelt dan. Hij heeft vast een heel leuke dag (dat hopen we dan maar).
  Beterschap voor Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk heeft Christian het toch fijn gehad vandaag en beterschap voor Laura hopelijk is ze met Koninginnedag weer opgeknapt. En wat leuk ik heb zo'n mooi zakdoekhoesje ;-) nogmaals hartstikke bedankt voor alles, heb je een mailtje gestuurd,fijn weekend Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey meisie,

  Wat zielig voor Laura..ik hoop dat de koorts inmiddels weer
  een beetje is gezakt.Je voelt je altijd zo beroerd als je hoge koorts
  hebt..arme lieverd.Ik hoop dat ze met Koninginnedag weer lekker
  opgeknapt is en lekker veel zakdoekhoejes verkoopt.
  En wat een leuk idee zo'n kookboek voor de jarige juffies..ik hoop
  dat Christian een toffe dag heeft gehad.

  Liefs..
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap met je meisje, altijd zielig als ze ziek zijn.

  Haha, en ik kan ook geen zakdoekhoesjes meer zien, dus weet hoe je je voelt ;-)

  Wens jullie een goede verkoop op Konijnginnedag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jij bracht me op het idee van die hoesjes, ik had ze wel vaker gemaakt maar het is natuurlijk zo klaar. Zoveel heb ik er nog niet hoor, ik hoop dat Laura opgeknapt is met Koninginnedag maar vooralsnog is het nog steeds waardeloos.
   Ik ga niet staan hoor met Kon.dag, vorig jaar gedaan, wel gezellig maar amper wat verkocht (ik stond met kleding), moest allemaal gratis maar dan geef ik het liever aan een goed doel :-)

   Verwijderen
 7. Ach gerhm, wat een gedoe..de ene gestrest en uiteindelijk happy! Super hoe hij zich vekleed heeft.haha zeg maar tegen Christian dat ik 't super cool vind zijn verkleed party,En de kleine meid die zoals op de reklame "zwemt in de zakdoekjes" beterschap...Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...