zaterdag 19 mei 2012

Al fröbelend het weekend in

Hai ladies,

Ik heb weer van alles gedaan de afgelopen week.
Natuurlijk heb ik de kringloop bezocht, ik bedoel... als je op visite gaat bij een tante en dan lángs een kringloop rijdt.... wat doe je dan op de terugweg? Juistem ! Die vondsten ga ik nog laten zien, maar manlief is thuis en die krijgt onderhand een wegtrekker van wat ik allemaal meesleep maar hé... ieder z'n ding hè.

Afijn, ik heb dus enveloppen gemaakt van leuke pagina's die ik her en der uitknip en nee... geen blad is veilig!

Zo heb je altijd een leuk (cadeau-)envelopje op voorraad !
Er bestaan van die houten mallen maar dit werkt ook prima hoor, gewoon op internet te vinden, even uitprinten en omtrekken, voila :


Ik haakte een vlinder van een oud turquoise t-shirt van Christian :
Ik zal jullie niet vermoeien met het patroon van die vlinder want die zal jullie wel bekend zijn.
Ik verknipte het shirt dus helemaal om er vervolgens een bol t-yarn van te maken. Hier vind je een uitleg in het Nederlands hoe je dat doet, heel simpel is het !

En verder heb ik nog wat leuke koopjes gescoord, te leuke katoenen kussenslopen bij ons aller Zeeman voor 99 ct. Zo af en toe hebben ze die, van ieder lag er nu maar ééntje. Ach ik gebruik het om te frutselen hoor. Ik zocht eigenlijk stof voor de achterkant van een project voor Christian (jaja!) waar ik nu mee bezig ben, die vond ik in de vorm van een effen donkerrode sloop.
En wat vond ik verder nog: een fuchsia effen, een lila met witte bollen, een zandkleurige met rode harten en bollen, eentje met robots en eentje met vogelhuisjes en te lieve vogeltjes. Wat het allemaal gaat worden, geen idee maar voor dat geld moest het mee hoor, al is het maar als tegenvoering ergens ;-)

Fijn weekend !
x Syl


19 opmerkingen:

  1. Ooooo, wat leuk leuk leuk allemaal weer!
    Ik krijg gelijk een aanval van naar de Zeeman MOETEN. En ik ben er gisteren nog wel langs gelopen. ;-)
    Ik had toen wel net bij de Action datzelfde tape gehaald als jij gebruikt hebt. Voor..... mijn enveloppen. Hihi, 2 zielen 1 gedachte.
    Groetjes, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed hè dat tape, ik was vorige week ook bij Action voor de traktaties van Laura maar ben eigenlijk vergeten te kijken of ze weer andere tape hadden.

      Verwijderen
  2. Mooie envelopjes en vlinder heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk allemaal! Vooral de envelopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hé dat heb je tof gedaan met die envelopjes! En die andere spullen kan je inderdaad niet laten liggen, groot gelijk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O,die envelopjes wil ik ook nog steeds maken, ik vind ze super leuk geworden en die slopen gaaf vooral die met de vogeltjes, fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk weer! En die envelopjes, wat een goed idee!!! Heb nog wat uitgescheurde pagina's liggen en ook nog mooi papier, prima idee, ik weet wat ik kan doen als ik er eens tijd voor heb!

    Liefs,
    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Och dat kussensloop met rode vogeltjes, zo lief! En leuke enveloppen! Ik kan niet overweg met een papieren mal, dus ik moet nog eens een houten mal scoren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk idee om envelopjes te maken van leuke pagina's!! Die witte zijn namelijk zo wit, vooral als iemand centjes vraagt, vind ik het zo'n kale bedoening. Nu kan ik Bridget altijd wel gek krijgen om een witte enveloppe te versieren, maar daar gaat ze natuurlijk een keer "Nee" op zeggen...

    Dus... deze onthoud ik!!

    Groetjes en een heel fijn weekend, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aja leuk he enveloppen maken!!
    Ben benieuwd naar je vondsten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahahaha The Lord of the Sea..... ja die moet ik onthouden, klinkt wel chique !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha tuuurlijk ga je een kringloop niet ongemerkt voorbij en tuuuurlijk koop je dan wat.
    Snappen niet alle mannen dat dan ...???

    Daarom heb ik een verkoop blog erbij want anders hadden we hier zelf al niet meer kunnen wonen. Ik kan mooie spullen niet laten liggen en thuis kijk ik dan wat ik zelf mag houden en wat weer in de verkoop gaat .

    Fijne zondag verder , hartelijke groet van Gea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben toch bang dat mijn man dat niet snapt nee haha! Ik denk trouwens dat jouw spullen dan weer wél in mijn mans smaak zullen vallen, dat stoere bedoel ik.
      Inmiddels staat onze steigerhouten loungeset mooi (nat) te wezen in onze tuin maar kan nog wel leuke aankleding gebruiken... need I say more, ik ga eens bij je neuzen, per slot duurt het ook niet zo heel lang voor ik jarig ben ;-)

      Verwijderen
  12. Geweldig al die enveloppen!
    En ik denk dat ik binnenkort ook maar even op slopenjacht moet, ik zoek nog achterkanten voor mijn kussens hihihihi Goed idee!!!!!

    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die zocht ik dus ook! Inmiddels is het kussen van Christian klaar, met een fleurige achterkant dussss!

      Verwijderen
  13. Leuk als je voor zo weinig kunt slagen he!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk allemaal. Fleurig die envelopjes. Die vlinder is gaaf zo van het tshirt garen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke enveloppen heb je gemaakt! Vind ook het spijkerbroekenkussen erg leuk. Je hebt mooie stofjes gescoord! Je kunt weer even vooruit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...