woensdag 2 januari 2013

Keep Smiling in 2013

 
Op de laatste avond van het vorige jaar haakte ik deze poppekes. Eerst maakte ik de onderste volgens patroon en daar begreep ik weer eens niets van. Een Spaans patroon vertaald naar het steenkolen Engels, uuuuuh. De rode heb ik dus her en der aangepast en vind ik leuker geworden qua vorm. Ik ga er vast nog meer maken, echt wel leuk om je fantasie op los te laten wat die kleuren en versieringen betreft.
 
Ik hoop dat het nieuwe jaar voor jullie allemaal alleen maar goeds brengt.
Zelf hoop ik alleen dat het een wat zorgelozer jaar zal worden.
 
Het begon alweer goed hier, krap een kwartier in het nieuwe jaar stond ik zo ongeveer met de deur van de koelkast in m'n handen. Die koelkast waar in september al een monteur voor is geweest om een printplaat te vervangen, vervolgens op 18 december weer om een scharnier van het vriesgedeelte te vervangen en nu is dus het volgende scharnier aan de beurt. De deur van de koelkast kan niet meer dicht. Ik heb dus een hoop weggegooid en zit nu met een koelboxje. Kan allemaal bij een Bauknecht apparaat van 3 jaar oud hè, vrij normaal denk ik (grrrr). Wij hebben het niet getroffen met onze keuken van 3 jaar oud. De vaatwasser is al vervangen, het front van de magnetron, pannendrager. Het enige dat goed functioneert is de afzuigkap (laat ik het niet te hard zeggen). Afijn.... we dachten (met toch niet echt goedkope) Bauknecht apparatuur een goede aankoop te hebben gedaan maar het is niets dan ellende gebleken. En ja, garantie hebben we nog, maar je dient wel iedere keer 55 euro voorrijkosten te betalen. We zijn er nu klaar mee en gaan maar eens even in de pen klimmen.
 
Ik ga reuze mijn best doen om vrolijk te blijven, per slot zijn er belangrijkere dingen in het leven dan een werkende koelkast.
 
Ik ga m'n frustratie maar eens weghaken denk ik :-)
 
Keep Smiling in 2013 !
 

36 opmerkingen:

  1. Hè wat vervelend allemaal zeg! Van dat soort dingen wordt je nooit blij... Hoop dat het dit jaar beter wordt! Op naar een leuk, gezellig en goed jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, wat een start van 2013 :-( Niet leuk...zou niet moeten mogen dat die apparaten zo snel stuk gaan. Maar daar heb je nu niets aan...gelukkig probeer je er een positieve draai aan te geven, haakze! De poppetjes zijn erg leuk! Groetjes en een goed 2013! Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhhh wat een liefies meis! Dat benne babushka's of ook wel matruska's (geloof dat ik wel 100 manieren tegen ben gekomen hoe "men" dit spelt ....)

    Wat balen van die koelkastdeur.
    Ik zou de brief beginnen met "dit doet de deur dicht" .... en daarbij vermelding dat dit figuurlijk is bedoeld wat letterlijk heb je hem dus in je handen!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahahahaha ik lig hier echt onder m'n bureau....ik denk dat ik het ga doen ook!

      Verwijderen
    2. oja en dat het matruska/babushka heet weet ik natuurlijk wel maar ik wist niet hoe ik het moest schrijven, ik dacht... ik noem het gewoon poppetjes hihi

      Verwijderen
  4. Wat een keuken ellende, zeg!! Tja tegenwoordig lijkt het wel of alles niet langer dan 2 jaar meegaat, echt belachelijk, nou veel succes met de "strijd" en je popjes zijn leuk geworden ,lekkere tussendoor haakwerkjes, liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je matroesjka's baboeschka's zijn super leuk geworden Sylvia ! :-) En de keuken wat een drama, inderdaad daar zou je toch sacherijnig van worden ?? Garantie en iedere keer voorrijkosten ? wat een onzin, misschien een tv programma aanschrijven ?
    Succes hoor !!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toch een happy 2013 gewenst Syl!!!
    Ondanks de keuken-ellende...

    Katrien xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De beste wensen Syl!!Je poppekes zijn schattig!! Kan me de keukenfrustratie goed voorstellen, zou toch allemaal niet moeten mogen zoveel ellende met een pas 3 jaar oude keuken ! Klim jij maar lekker in de pen hoor over die BauSLecht apparaten en ondertussen lachen we uiteraard gewoon door:-)) Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O zo herkenbaar die frustratie...wij hebben een keuken met Miele apparatuur ('er is geen betere' is hun slogan...nou ik hoop het wel) en niets dan ellende en storingen.
    En ik maakte ook iets op de laatste dag van 2012, en wel voor jou. Heb het net naar het postkantoor gebracht :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hadden hiervóór ook Miele en dat gaf ook constant storingen, vandaar de switch, we weten het niet meer haha. Ooooooooh ik ga onder de brievenbus liggen :-)

      Verwijderen
  9. Hopenlijk wordt het koelkast-probleem snel opgelost! En je poppekes zijn mooi, de onderste ook hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hè getver, wat een pech! Op een gegeven moment heb je het dan ook echt gehad. Ik hoop dat het boos worden helpt. Heel veel succes met de klachtenbrief.
    De matroeska's zijn leuk geworden, daar kun je je zeker op uitleven wat betreft hun uiterlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je poppetjes zijn echt prachtig! Zo mooi gedaan, al die bloemetjes op hun buikjes! Daar zou ik echt geen geduld voor hebben!
    Echt ontzettend vervelend van je keukenprobleem, zeg! Ik hoop dat het heel snel wordt opgelost!

    Groetjes Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. jeempie die slaat de koelkast deur NIET dicht zeg :-( vind het sneu voor jullie kost tenslotte toch weer eurie's die je ook aan andere dingen zou kunnen besteden

    maarre je popkes matroesjka of baboeksa's vind ik geweldig en wat knap dat je er zelf helemaal wat van gemaakt hebt...very lovely ♥♥♥

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Pffff, ook voor jou al niet zo'n goed begin van het nieuwe jaar. Hopelijk gaat Bauknecht je tegemoet komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik kan je Siemens aanraden. Met uitzondering van de vaatwasser (dit jaar vervangen) is alle inbouwapparatuur nog prima in orde. Ruim 10 jaar inmiddels, maar ik klop het voor de zekerheid even af ;-)
    Ondanks deze tegenslag wens ik je alle goeds voor 2013. Je gehaakte poppetjes zijn superschattig!
    Groetjes,
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Siemens is een goed merk inderdaad, maar dat is dan ook wel weer een iets andere prijsklasse. Voor nu moet dit hier toch nog wel even in de keuken blijven zitten. Monteur komt dinsdag, eerder kon niet pffff

      Verwijderen
  15. auwch ...niet zo fijn! Mag ik nog wel toevoegen dat ik zo geniet van jouw blog en de mooie foto's??? ;-))) Fijn 2013!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat ontzettend vervelend zeg van jullie keuken, ik kan mij je gevoel van frustratie zo voorstellen.

    Wat had je een leuk berichtje bij mij achter gelaten! Ik ben benieuwd naar het beeld wat je van mij hebt gekregen;)

    Tot snailmails dan, gezellig!

    Liefs,
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben al druk door al m'n papiertjes en frutsels a/h gaan, even geduld....

      Verwijderen
  17. Oh syl , dat is geen keukengeluk, daarvan gaat een mens al eens vloeken. Daarentegen maak je zo een leuke dingen, mooie poppetjes. het allerbeste voor het nieuwe jaar inclusief meer geluk met de keuken;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahah dank u dank u.... 't ergste is nog dat die monteur tegen mij zegt dat ik niet zo op de deur moet hangen. Ik dacht dat ie een grapje maakte maar hij was bloedserieus! Die man is gek.... hang jij aan je koelkastdeur als je 'm opendoet? grrrr

      Verwijderen
  18. bah, die koelkast! Hopelijk alles werkend zoals het moet in 2013!
    Ik blijf alvast graag mee lezen en smilen hier :-)
    Veel liefs en de beste wensen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie poppetjes, Sylvia! En bedankt voor je lieve reacties op mijn blog. De beste wensen voor 2013 en 'keep on blogging' ;-) Ik hoop dat de koelkast gefixt is... xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. nee nog niet..... eerste mogelijkheid was dinsdag.... best onhandig zonder koelkast kan ik je vertellen....

      Verwijderen
  20. Je babushka's zijn gelukkig beter gelukt dat je keuken. Wat een trammelant zeg. Heel naar! Hoop dat de fabrikant vlug met een passende oplossing gaat komen! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. He get wat een ongeluk met die keuken! Hopelijk heb je snel net zoveel geluk als ik in december had! :) En een heel gelukkig nieuw jaar nog voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. De allerbeste wensen voor 2013, en dankjewel voor je lieve woordjes op mijn blog, dat waardeer ik zeer.
    Geweldige matroesjka's heb je gehaakt, echt heel leuk, lekker vrolijk!
    Liefs Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een schattige poppetjes :-)
    Maar wat een pech met jullie keuken zeg, hopelijk meer geluk in't nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gelukkig is het geen zomer maar jammer genoeg ook geen sneeuw, kon je al je koelkastdingen buiten zetten. Wat een pech inderdaad, nog maar 3 jaar oud... laat die pen maar eens schrijven hoor! In elk geval ook voor jou een heel fijn 2013, met véél liefde, warmte, vriendschap en we gaan voor die weinig zorgen!!! Toffe popjes! Heb je goed gedaan ondanks het steenkolen Engels :-) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee buiten zetten ging niet, het is hier 10 graden geloof ik, bluuuuuh, ik wil óf echt lente óf een pak sneeuw !

      Verwijderen
  25. Dank je Sil, hetzelfde voor jou! Meestal als er iets stuk gaat dan inderdaad alles tegelijk!
    Wat lief van je paps en mams !

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh lieverd ik lees dit nu pas. Bah wat balen van die apparaten. En als ik het goed begrijp mag je ook nog lekker wachten totdat de monteur komt en dan aannemen dat jullie de koelkastdeur al slingerend openmaken, belachelijk!!
    Die pech met die apparaten is toch te belachelijk voor woorden, daar zou je echt iemand voor aan moeten schrijven. En dat over die voorrijkosten terwijl je apparaten nog onder garantie vallen dat moet je toch ook echt eens navragen. Zit er dik in dat je dat gedaan hebt, maar dat mag toch niet kunnen zoiets.
    Leuke poppetjes by the way, knap van je dat je dat kunt. Chapeau girl! Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...