woensdag 23 januari 2013

Snail Mail ofwel lekker langzame post

Goedemorgen allemaal,
 
We gaan het meemaken... ik kan weer op de ouderwetse manier foto's uploaden. Zou blogger het probleem hebben opgelost? Niet te vroeg juichen, kan zómaar weer veranderen :-)
 
Eind vorig jaar (wat klinkt dat alweer ver weg) vroeg Thea op haar blog wie er ook zo van leuke post houdt en wie er met haar een briefwisseling wilde doen. Ik was ervoor in hoor, niets leukers dan gezellige post. En zeker van zo een lief mens!
 
In blogland heet dat snail mailen.... eigenlijk deed ik dat al heel vaak, leuke post versturen met kleinigheidjes erbij. Maar toen wist ik nog niet dat dat zo heette ;-)
 
Inmiddels kan ik laten zien wat Thea en ik elkaar toestuurden.
 
Van Thea kreeg ik een mooie brief met als thema.... vlinders. Ik ben gek op vlinders !
Kijk nou toch wat een leukigheidjes. mooie labeltjes, een boekenlegger, een ansichtkaart uit vervlogen tijden, uitgestanste vlinders, memorykaartjes, een origami vouwwerkje, een vlinderkaart, een hangertje en een superleuke prent waar ik nog een mooi plekje voor moet vinden (zodat man en kinderen dat heeeeeeeeeeel goed kunnen zien). Ik voel me echt verwend, zo leuk en spannend !!
Eerlijk gezegd kan het eigenlijk niet tegenvallen, post die je van een ander ontvangt, je kunt zien dat er met liefde aan is gewerkt en dat het met liefde is verstuurd.
 
 
En dit kreeg Thea van mij (en volgens mij heb ik niet alles op de foto gezet, shame on me) :
 
Verder heb ik nog gesnailmaild (wat een woord zeg) met Alice in the Appletree én met Eefje (geen blog) maar dat kan ik nog niet laten zien omdat ik nog niet weet of mijn bijdrage goed is aangekomen.
 
Mocht je een keer zin hebben om leuke post te ontvangen en te versturen laat het me weten (niet allemaal tegelijk haha).
 
Een fijne dag allemaal ! Christian is lekker buiten aan het spelen, die is vrij vandaag.
De erwtensoep staat te pruttelen, ik verheug me op vanavond. Had ineens zo een zin in snert!
We hebben een redelijk rustig dagje vandaag, soep maken dus, begin van de middag komt er een loodgieter want ik heb lekkage in de badkamer, warmwaterkraan boven de wasbak leidt een eigen leven, en vanmiddag naar voetbaltraining. Wel binnen gelukkig. En ik ga zo weer even verder om de Friendship Swap in te pakken want die is zo goed als klaar.
 
xxx

40 opmerkingen:

  1. Dat ziet er allemaal vrolijk uit! Ik heb de snail mail nog niet binnen, maar wel spannend om te weten dat het onderweg is. Ik houd de brievenbus in de gaten! ;-) Lekker erwtensoep, past goed bij dit weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Sylvia, ik was te vroeg met roepen, want wat plofte er zojuist op de mat... Een envelop gevuld met één en al vrolijkheid! Zelfs het washi plakbandje was al helemaal mijn kleur. Ik ga alles op mijn gemak nogmaals bewonderen en kijken wat ik allemaal voor leuks in de envelop ga stoppen om terug te sturen!

      Verwijderen
    2. Het pakketje terug gaat morgen op de post!

      Verwijderen
  2. Wat een gezellige post! Ik wil ook wel eens met je snail mailen, heb nu een aantal dingen lopen, misschien volgende maand? Gezellig!
    En ohhh... erwtensoep, lekker!
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohw wat een leuke dingen!
    Ik noem het geen snail mail maar gewoon ouderwetsche post.
    En nu de post tegenwoordig steeds trager wordt is het helemaal ouderwetsch ;)
    Ik wil ook wel een keer schrijven hoor. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heel gezellig. En je hebt gelijk hoor, het is gewone post van de postbode. En inderdaad doet post er wel eens heel lang over maar ja, heeft ook z'n charme, tenzij je hele snelle post wilt natuurlijk..

      Verwijderen
  4. owww dat ziet er van beide kanten allemaal even leuk en lief uit....iets wat met liefde is verzonden en gemaakt vind ik altijd mooi ♥ geniet er maar lekker van en hou de soep in de gaten

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke snailmail, met liefde gemaakt dat zie je zo :) en je maakt er iemand blij mee! Geniet ervan, ben benieuwd naar de andere post die je gaat krijgen.
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O, dus dat is snail mail, leuk!!En wat lekker snert daar is het inderdaad prima weer voor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die slakkenpost toch, altijd een feest in de brievenbus :)
    Geniet van de snert vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk me énig wat te snailmailen met jou! Roep maar hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig hé van die leuke post...ik doe de laatste dagen niet anders dan ervan te genieten, al dat moois wat met liefde voor je gemaakt en bij elkaar gezocht is! Superleuk pakketje heb je gekregen!! Ik moet momenteel nog van alles doen en afmaken (o.a. ook voor de Friendship swap), maar wil zeker een keertje met je snailmailen, lijkt me heel leuk...dat houden we gewoon even warm:-)! geniet van je snert vanavond...heerlijk, maar ben hier de enige die het lust:-( Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik zag 't, jij bent ook al zo lekker verwend. Ik heb net de friendship swap helemaal ingepakt, klaaaaarrrr. We houden het warm hoor! De kinderen zijn hier trouwens ook niet zo dol op snert... ach ik trek nog wel een zak kippensoep open hihi

      Verwijderen
  10. gesnailmaild .... weer wat geleerd hihihihihi

    Schitterende snailmail zo over en weer meis!
    Ben benieuwd naar je overige snailmailing ....

    (Moos geobsedeerd door een nieuw woord hahahaahahaha)

    Sterkte met de kraan met een eigen willetje en eet smakelijk voor strakkies!!!!
    Kleed je warm aan voor op het voetbalveld!!!!!

    Enne ik wil best een keer snailmailen hoor dit jaar!
    Ik ben nu niet zo snel (echt een snail) maar weet zeker dat als ik mijn versnelling weer vind ik een hele enthousiaste snailmailer ben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja Moos, zo leer je nog es wat. Maar eigenlijk doe jij niet anders volgens mij. Loodgieter is net geweest. Kraan is overleden, da's niet goed voor m'n humeur want dat wordt een fijne kostenpost. En aangezien ik weer tig afschrijvingen voor werk heb ontvangen word ik er alleen maar chagrijnig van. Gelukkig ga ik straks a/d snert, hoop dat die wel goed gelukt is haha. Ik heb al heel leuke dingetjes voor jou, voor het snailmailen, je houdt niet van slakken, wel van uh....

      Verwijderen
    2. oh en voetbaltraining is in de zaal vanwege de vorst, yeah !!!

      Verwijderen
    3. Gelukkig maar dat het zaaltraining is :-)

      Dat is knap SNERT (figuurlijk) van die kraan en die afschrijvingen .... hopelijk smaakt de SNERT (letterlijk) wel heeeeeerlijk mop!!!!!

      Slakken .... ik heb er weinig mee hahahahaha .... ook niet op mijn bordje ... blehhhh hihihihihihi

      Verwijderen
  11. Ik wel best een keertje met jou snail mailen hoor. Alleen is het nu een drukke tijd... Wat een woord: 'snail mail', prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een bijzonder woord, ik had het nog nooit gehoord ;)
    Maar het lijkt me super leuk!! Dus zoek je nog iemand
    om in de lente mee te (even terug scrollen hoe ik het schrijf) snail mailen, haha, dan weet je me te vinden!
    Lieve groet!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk! Heerlijk die verwenpakketjes door de brievenbus!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk hoor, ik hoop dat de snert gelukt is en dat e loodgieter niet al te veel rommel heeft gemaakt want daar gaat je rustige dagje dan!
    Groetjes Tineke
    bollies53.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. slakkenpost :-)
    ik vind van beide kanten leuke post !!

    heerlijk die verwennerij haha :-)

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Weet ook pas sinds kort dat het zo heet, grappig heh....mooooi die vlinderpost echt genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  17. jeuj leuke post gekregen en leuke post versturen! Iedereen blij op deze manier, fijn he.
    Succes met je lekkage&soep.
    Ik ga wel eens op zoek naar enge insecten beestjes voor je om op te sturen (of is dat te letterlijke snailmail ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahaha ja leuk !!! Ik heb hier ook enge torren magneten gnif gnif. Als ik in een dierentuin ben dan móet ik naar de insecten, ik vind dat tof. Heel eng ook maar zó fascinerend !

      Verwijderen
  18. Wat gaaf! Ik wil dit ook eens graag,maar weet niet precies wat het inhoudt en wat de bedoeling is,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Snailmail, alleen de leuke naam al. Laat staan de leuke pakketjes die je naar elkaar stuurde, héél tof. En mmmmmm snertsoep!!!! Lekker!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oeh wat een fijne post :) Zowel het gestuurde als het ontvangen. Je warm waterkraan leidt een eigen leven? Hoe moet ik me dat voorstellen dan? Ik zie nu een halve kraan voor me met een briefje er op geplakt: "Gone fishing. Groetjes, de Warm Waterkraan". Heel apart gezicht... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahahahaha, nee Tante Jannie toch... die kraan.... die lekte water IN m'n kastje en dat werd steeds erger. Maar misschien had ie wel zin om te vissen, kan ook.

      Verwijderen
  21. Ook naar mij stuurde je snail mail voor mijn verjaardag. Heeeeeeel erg bedankt daarvoor. Je weet niet half hoe blij ik ermee was. Maakte een shitdag weer een beetje goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat leuk zo over en weer zulke lieve en vrolijke post.
    hoi Sylvia, ben net volger geworden, ik heb je op fb en hier had ik je dus nog niet, heb zelf geen blog, dus heb even aan Jenneke gevraagd wie ik nu miste...
    Dus ik ga je volgen.
    Groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Joh, dan noem je het toch gewoon weer post?! Wel leuk hoor dat jullie dat zo doen! Bedankt voor de foto tip, ga ik het binnenkort ook weer op de oude manier proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...