woensdag 24 juli 2013

Geen Frankrijk

Helaas..... Zij die naar Frankrijk gingen..... gingen niet.

Ook dit jaar weer enorm gedonder. Lang verhaal kort... schoonma ligt nog in het ziekenhuis, herstelt niet zo snel dus waarschijnlijk ligt ze daar nog wel even. Misschien mag ze morgen naar huis, of over 3 dagen, of over een week... of over 2 weken.
Niemand die het weet.
Gisteren kwam het hoge woord eruit, manlief wil z'n moeder niet 'alleen' laten. Wat kan ik er tegenin brengen... niets.. helemaal niets. Ik wil ook niet op vakantie met een man die daar niet wil zijn hè.

Ik hoef niet te vertellen dat dit grote impact heeft op de kinderen, oh oh oh wat een verdriet. En bij mij was/is het een combinatie van ongeloof, verdriet en boosheid.


Héle scenario's heb ik bedacht om het op te lossen. Maar ik zie het niet zitten om dat hele end in m'n up naar Frankrijk te rijden. Omdat ik hóe dan ook op vakantie wil met m'n moppies, heb ik gisteren voor 10 dagen een huisje geboekt op de Katjeskelder. Buitenzwembad en binnenzwembad zouden voor pret moeten zorgen bij ze. Dat zal wel goedkomen. Ik vertrek vrijdag aanstaande, dus op de datum dat we ook naar Frankrijk zouden gaan.
Manlief brengt ons, blijft 1 nacht en gaat dan weer naar huis.
Het betekent dus wel dat ik zonder auto daar zit, maar ik had al gezien dat in principe alles op het park is én dat je er ook fietsen kunt huren. En een auto huren zal ook wel ergens kunnen neem ik aan.
Wifi schijnt ook te regelen te zijn, maar ik denk dat ik met hele andere dingen bezig zal zijn dan bloggen. En bloggen op een iPad is zo goed als niet te doen. Ik kom natuurlijk wel af en toe even bij jullie piepen hihi. Verder gaat alles mee wat ik ook naar Frankrijk had willen meenemen, knutselspul, haakspulletjes, leesvoer. Vandaag ga ik m'n spulletjes bij elkaar zoeken, ik ga de auto helemaal volproppen :-)

Vannacht heb ik weer amper geslapen, ook door de warmte.Vanmorgen werd ik om 6.30 uur wakker omdat de buurvrouw (50+) voor mijn deur op aanstellerige wijze afscheid nam van haar vriendje. Mijn hemel. Ik geloof dat álles me irriteert op dit moment !

Tijd voor een bakkie...

x Syl68 opmerkingen:

 1. Oh, wat een teleurstelling voor je! Maar ik vind het wel heel goed van je dat je toch je plannen trekt en niet thuis gaat kniesoren...
  Probeer te genieten van de vakantie met de kinderen en rust lekker uit, want idd gaat alles je irriteren bij vermoeidheid en stress...

  Groetjes, elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat jammer! Maar je gaat gewoon lekker genieten met de kinderen. Even lekker weg. Kids in het zwembad en moeders lekker met een haakwerkje aan de kant.
  Geniet ervan. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend! Maar heerlijk dat jullie wel even uit kunnen rusten op een andere plek... Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, dat zou bij mij toch ook heel moeilijk vallen, als die vakantie ineens niet doorgaat, baaaaaaalen !!!!!
  En alleen naar daar rijden, ik zou daar met goede moed aan beginnen en na een uur ofvier kapot zijn..... Dus ook geen optie
  Jehebtdqt goed proberen op te lossen en ik hoop dat het nog heel tof wordt, en ook dat het met schoonmama in orde komt, want die doet dat niet express natuurlijk.....
  En die overbuurvrouw, geef die maar een abonnement op de Joepie.....als ze zich als een tiener gedraagt.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah, wat ontzettend sneu en vervelend! Succes in alles en probeer van je vakantie te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik zou ook ontzettend balen!!!

  Geniet van je vakantie, het is je gegund, toch goed dat je er zonder DH op uit gaat!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die lieverd ik kan me heel goed voorstellen dat jouw gevoelens alle kanten uitgaan, zo enorm balen dat je vakantie niet doorgaat waar je je zo op verheugd hebt.
  Zit er dik in dat je dit al al die tijd hebt voelen aankomen dat je dit boven het hoofd hing.
  Hoop zo dat je samen met de kids kunt genieten van je 10 (;)) daagjes weg en dat je ergens weer je zenn mode gaat vinden.
  Misschien nog een oproepje doen voor leuke kringloopjes daar in de buurt zodat je erna weer met de kids naar mac donalds kan...oh nee je zit er zonder auto...och vervelen zul je je daar heus niet, je hebt genoeg spul bij je en een prachtige natuur. Hele dikke knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat vervelend, lastig zulke situaties, want wat doe je eraan? Nou de kinderen vermaken zich wel bij de katjeskelder! Is vlak bij mij in de beurt en er is zat te doen. en anders altijd nog uit te wijken naar andere activiteiten. Ondanks deze teleurstelling heel veel plezier gewenst! Kringlopen kán wel in de buurt, maar waar ik altijd kom zijn lang niet zulke schatten te vinden! Mocht je vragen hebben over uitjes in de omgeving kun je me altijd mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat balen zeg! Vervelend voor jou en je gezin en ook voor je schoonmoeder!

  Ik hoop dat je toch kunt genieten van een rustige vakantie en je weer even lekker bij kunt komen van alles!!

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O. Ik zou zo kwaad zijn en teleurgesteld en verdrietig. Ik kan me ook voorstellen dat het voor de kids ook supererg is.
  Zelf klink je erg bitter of vergis ik me?

  De onze kijken daar ook telkens echt naar uit.
  Vorig jaar is mijn man ook alleen moeten vertrekken met een aantal kinderen. Ik mocht zelf niet vertrekken van de dokter, maar ben uiteindelijk een paar dagen later nagereist met de Thalys.

  Ik hoop dat jullie toch nog een zalige vakantie hebben.

  Groetjes

  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hè wat vervelend voor jullie allemaal. Aan de andere kant vind ik het wel te prijzen in je man dat hij zijn moeder niet alleen wil laten. Het toont een zorgzaamheid die toch mooi is, en die lang niet altijd te zien is (zeg ik als thuiszorg-verzorgende).
  Geniet van plan B, maak er wat moois van! Misschien kunnen jullie in de herfstvakantie nog iets leuks doen in het buitenland.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ondanks de malaise toch goed dat je een plan trekt en ga ook maar lekker genieten opzich moet de plek niet uitmaken als je maar even eruit bent lieve gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ach lieverd.... wat een ellende.....
  heftig zeg, verheug je je ergens op, gaat het niet door...
  Gelukkig kan je wel ergens anders heen op vakantie, hopelijk is dit net zo leuk, of nog leuker.
  Meid, hou je haaks en probeer ondanks alles, toch te genieten xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nou ik snap dat je baalt...logisch ook

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoop toch dat je een leuke vakantie krijgt...wat een ellende allemaal....liefs Ria...x !..enne sterkte !!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een tegenvaller! Maar wat knap van je dat je een goede oplossing hebt gezocht en er toch een leuke vakantie van gaat maken. Ik wens jou en de kinderen ondanks alles toch een topvakantie toe! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is een flinke tegenvaller, de kids zullen de dag wel in mineur hebben doorgebracht. Gelukkig zijn kids over het algemeen veerbaar en zullen ze op de katjeskelder ook een leuke vakantie hebben. Vorig jaar moesten wij de vakantie (op de katjeskelder! ) voortijdig afbreken, omdat manlief de waterpokken kreeg. Dochterlief heeft na een uurtje verdriet nog een leuke laatste dag beleefd en vond het thuis wel leuk om daar vakantie te vieren..... Dit weekeinde doen we daarom de katjeskelder nog eens over, misschien zien we je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je bent duidelijk aan vakantie toe! ;-)
  Goed van je dat je toch weggaat met de kids. Hoewel het natuurlijk leuker is om met het hele gezin vakantie te vieren.
  Ik hoop dat je toch een fijne vakantie zult hebben en dat je er ontspannen van terugkomt.
  Sterkte èn veel plezier. Beetje rare combinatie, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jee erg hoor! Knap van je dat je nu alleen iets met je kinderen doet, adem in adem uit.... Goed om jezelf denken straks ga jij er onder door......Toch een fijne vakantie en als je je kinderen ziet genieten dan ga jij ook genieten :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Allez seg, hoe rot !
  Gelukkig lijkt plan B me ook heel tof, tijd voor jezelf en de kinderen, da's nooit te versmaden!
  Vloekt en sakkert eens goed, en dan gewoon de dagen nemen zoals ze zich aandienen, dat gaan toffe dagen zijn !!!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ooo dat is wel heel erg balen zeg! Toch iets waar je naar uit gekeken hebt! Maar gelukkig hebben kids niet zo veel nodig om zich te vermaken en je zal zien dat als je eenmaal de katjeskelder gevonden hebt dat je dasr dan ook wel plezier zal hebben! Hopelijk knapt je schoonmoeder snel weer op.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is zeker balen, maar ik wens je ondanks plan B toch een fijne en rustige vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ow dat is vervelend zeg, voor je man die zich natuurlijk in twee gespleten voelt en voor jullie omdat jullie niet lekker met het hele gezin weg gaan maar met één minder. Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie op Katjeskelder en is het mooi weer. Probeer er toch van te genieten! Misschien kan je man af en toe even langs komen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is balen zeg. Kan me voorstellen dat je hier enorm geiriteerd van bent.
  Gelukkig dat je nog een plan B hebt. En ook in Nederland kun je heerlijk vakantie vieren. Alvast heel veel plezier met je lieverds en sterkte met je schoonmoeder.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hè wat balen zeg! Ik vind het TOP van je dat je het zo hebt opgelost!
  Heel veel plezier met Laura en Christian. Het gaat vast goedkomen!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een teleurstelling.....wel heel goed van je dat je iets in Nederland geboekt hebt...maar het is wel even slikken....toch een leuke tijd toegewenst met je kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat jammer dat jullie vakantie niet door kan gaan. En vervelend dat je schoonmoeder nog in het ziekenhuis ligt. Hopelijk mag ze snel naar huis. Fijn dat jullie toch nog op vakantie gaan. Dat de teleurstelling maar snel vergeten mag zijn. Fijne tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. zo dat is balen,wel lief van je man ,
  en zeker goed van jou om gelijk een ander plan te maken
  gelukkig is het lekker weer , geniet ervan en tot na de vakantie
  groetjes!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Niet leuk, maar het is nu eenmaal zo. Ik snap je man ook 100%, ik zou ook niet willen vertrekken. En zo'n huisje in een park is ook super. En de kinderen...die komen dat ook wel te boven hé Syl, er zijn kinderen die nooit op reis kunnen .
  Boeken in de tas en de dag plukken, lieverdje!
  En dat schoonmama snel mag genezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik was vanmorgen aan t denken, allé al zolang geen blog bericht meer van zaanse zolder, dat kan niet. Dus ik kom kijken en om de één of andere reden was ik geen volger meer, heel raar. Snel terug volger geworden :-)

  Spijtig van je vakantie naar frankrijk! Hopelijk hebben jullie ook een toffe tijd in de katjeskelder!! En misschien komt jullie man ook af en toe eens af.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Syl, ik kan me je gevoelens heel goed indenken, met inbegrip van boosheid! Maar ik vind het enorm dapper dat je dan met je kinderen Plan B gaat ondernemen, ik weet niet of ik dat had gekund. Heel veel plezier in de Katjeskelder.
  liefs Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hmm wat een deceptie... Maar evengoed wel lekker dat de kinderen en jij er toch nog even tussenuit gaan. Ik hoop dat je schoonmama vlug weer terug thuis is dan kun je misschien ook nog wat van die dagen op het park genieten samen met je lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. zo, das balen, maar ik kan ook wel begrijpen dat je niet weg wil, ben je er net moet je weer terug.... gelukkig blijft het weer redelijk goed hier de komende week.. kan je nog lekker buiten fröbelen. Ik wens je toch een hele mooie vakantie toe ! En ik hoop dat je weet uitgerust terug komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ahhh...jeetje Syl!! Gatver wat is dit balen zeg en kan me zooo voorstellen dat je even helemaal van de kook bent, ik weet dat je er heel erg veel zin in had!!
  Ik snap best dat je man nu misschien niet helemaal naar Frankrijk wil, maar is er verder helemaal niemand die een oogje op schoonmams kan houden zodat hij ook die 10 dagen samen met jullie vakantie kan vieren? Als er dan echt wat is, kan hij toch zo terug van waar je nu zit? Ik moet me daar natuurlijk helemaal niet mee bemoeien...maar je leeft toch een jaar naar zo'n vakantie toe en je hebt het gewoon nodig om er even lekker uit te zijn met het gezin, je man net zo goed!!
  Ik kan me je gevoel goed indenken hoor, hou je taai meis en ik weet zeker dat je met de kids straks ook lekker gaat genieten, maar het is gewoon niet hetzelfde...xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 35. He gats dat is wel een hele dikke domper. Kan me goed voorstellen dat je daar enorm de P van krijgt, zeker als het hele plan zo kort van tevoren overhoop wordt gehaald. Maar lieve Syl, je gaat vast een heel fijne tijd met je moppies hebben daar in Katjeskelder. Ga dingen doen waar jij blij van wordt en pluk de dag daar. Dikke knuf en een smmmmmmmmmmmmmmakkkk terug ;)

  XxRosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh, wat een tegenvaller :-( Ik hoop dat jullie je zinnen toch kunnen verzetten in katjeskelder!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hè, dat is echt een tegenvaller. Hopelijk kunnen jullie je goed vermaken op de nieuwe vakantiebestemming en knapt je schoonmoeder weer snel op. Sterkte daar en hopelijk ook erg veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dat is een ontzettende tegenvaller. Maar desalniet te min ga je toch lekker met de kids 10 dagen weg. En ondanks de veranderde omstandigheden ga genieten.
  Toch nog veel vakantie plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oh wat jammer voor jullie, maar wat goed dat je niet bij de pakken bent blijven zitten en alsnog op vakantie gaat! Volgens mij wordt het toch nog genieten! Hopelijk komt alles snel goed met je schoonmoeder.
  Oei en ik lees dat bloggen op een Ipad niet zo handig is? Want ik wil met m'n verjaardagsgeld of een Ipad kopen of een laptop, m'n vriend vindt een Ipad ook geen goed idee om te bloggen, mss toch maar naar het liefje luisteren dan? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt niet doen hoor op een iPad, ik vind het waardeloos. Het typt niet handig (zwak uitgedrukt). Laptop is een beter idee !!

   Verwijderen
 40. Oh man, wat balen. Ik heb nog zo voor je geduimd. Ik vind je wel superstoer dat je zo een plan B bedenkt en uitvoert! TOP. Ik blog trouwens wel vanaf mijn iPad...
  Syl, maak er het beste van, en ik hoop dat je 10 leuke en toffe dagen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. aaaaaaaaarchhhhhhh zo dt is eruit, balen! Maar ik heb zo het idee dat jullie ene geweldige vakantie zullen hebben..Goed van je om wel weg te gaan.
  XX Es

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Tjonge dat zijn zulke vreselijk vervelende dingen, helemaal als er kinderen bij zijn, die snappen dat vaak niet, met alle verdriet vandien.

  Heel veel succes en probeer heerlijk te genieten van de vakantie die je alsnog gaat maken, echt Girl-Power hoor, alleen op vakantie gaan, TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. jammer van de frankrijk vakantie, maar goed dat je toch nog gaat met de kinderen, geniet ervan! Veel plezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat ontzettend vervelend voor jullie, dat is echt een enorme tegenvaller zeg!! Alsnog een fijne vakantie gewenst! En beterschap voor je schoonmoeder ;) ...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hè, bah da's balen. Ik kan me voorstellen dat je nu niet zo'n gezellige pet op hebt. Ik hoop wel dat plan B wel voor veel pret en gezelligheid gaat zorgen, ook al is je man er dan niet (heel de tijd, misschien af en toe wel) bij...

  ... en beterschap voor je schoonmoeder...

  Toch héél veel plezier gewenst!!

  Liefs, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oh hoe jammer toch dat schoonma het verprutst! Ellendig, zeker voor de kids. Gelukkig is er een planB ook al moet je daar alleen naartoe, ook geen pretje :( maar wat moet je doen? Neem genoeg knutselwerk mee en probeer toch te genieten. Snelle beterschap voor je schoonma!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik wil ondanks alles veel plezier wensen op de beroemde katjeskelder......
  En geniet van je kids...

  liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Joh! Wat een tegenvaller. Maar ik weet zeker dat jullie het in de Katjeskelder ook naar jullie zin krijgen. Goed dat je het doet alleen met de kids!
  Groetjes,
  Mariel

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oh kan me voorstellen dat dat een tegenvaller is ...Katjeskelder ? Ken ik niet ...in de buurt van Belgie ? dan kom ik wel een bakkie doen hihihihih....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Oh bah.... maar ook dicht bij huis zal het vast genieten zijn.... Hoop dat je de spreekwoordelijke knop om kunt zetten en dat jullie het heerlijk zullen hebben!! Die buurvrouw vind ik wel hilarisch eigenlijk. ;-))))) Geniet ze, je verdient het! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Super dapper van je! Maar wel heel vervelend, zeker als je het er toch in je hart niet helemaal mee eens bent :( Hoop dat het gewoon fijne vrije vrolijke dagen worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. J soms gaan dingen anders dan je had gedacht, maar geniet wel van plan b .
  sterkte met alles en met schoonmama.
  lieve groet .Albertje

  BeantwoordenVerwijderen
 53. OOPS....wat een teleurstelling! Pfff...ik zelf was dus wel rustig met de kinderen naar Frankrijk gereden. Maar ik begrijp dat niet iedereen dat doet of durft.

  Gelukkig heb je een oplossing gevonden en hopelijk wordt het nog leuker dan Frankrijk!

  Sterkte met de domper en met je schoonmoeder. Geniet met volle teugen van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Soms gaan dingen anders dan je zou willen.
  Probeer er toch van te genieten.
  Niet genieten kost denk ik meer energie.
  Tip: er zijn daar vast heel leuke kringloopwinkels in de buurt.
  Fijne vakantie.
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Goed van je, dat je een plan B hebt gemaakt !
  Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Oei dat zal even slikken zijn voor iedereen.
  Hopelijk kan je de knop omzetten en kunnen jullie er leuke dagen van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Bij mij zit er op het moment weinig tegen en ik wordt zelfs chagrijnig van de hitte/benauwdheid dus ik kan mij er iets bij voorstellen. Dat is wel even een domper, hopelijk kunnen jullie toch genieten tijdens jullie NL vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. He jakkes dat is vervelend,maar je hebt het goed opgelost vrouw!!
  en hey,met dit weer.......X

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ach jeetje! Das balen! Dat valt dan zo tegen hè?
  Bij de Katjes Kelder gaan de kids zich wel vermaken hoor! Is vlakbij m'n ouders en ben er als kind vaak geweest.
  Ik hoop dat jullie ondanks alles toch een fijne vakantie hebben.

  Liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ach Syl toch. Ontzettend balen-vooral voor de kids. Ik snap het wel en ik snap het NIET. GOED dat je hier iets hebt geboekt-heel goed. En GO WITH THE FLOW Syl-dat kun jij als geen ander. En knallen met die vakantie!!! Liefs Sil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de Vakantie-Flow ook maar even gekocht, misschien helpt dat ook een beetje haha!

   Verwijderen
 61. O wat erg voor jullie. Balen!!! Gelukkig dat je evengoed nog wat kon boeken ook al is het heel wat anders dan Frankrijk. Ondanks alles wens ik je heel veel plezier en mooi weer toe. Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 62. aaaah wat rot voor jullie.......echt balen!!!!!
  Ik hoop dat jullie toch een leuke/rustige vakantie hebben en dat je schoonmoeder snel weer opknapt!
  Liefs Theetje

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ojee! Voor alles is wel een oplossing en dit probleem heb je blijkbaar toch goed aangepakt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Oh, en snel beterschap gewenst aan je schoonmoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Niet grappig... hopelijk knapt ze spoedig op...
  Hopelijk krijg je wel een leuke vakantie al met al!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. haha heb weer wat gemist. ik moet lachen omdat je geirriteerd bent. (goed bedoeld hoor )
  Zonen en moeders..:-)dat is vaak een bijzondere band.
  Gelukkig een compromis gevonden en in Nederland op vakantie. Je treft het met het weer, er komt wederom een hittegolf aan :-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...