vrijdag 5 augustus 2011

Over afgetrapte gympen en blije kinders

Afgetrapte gympen, zo leuk ! ...... ik bedacht ze voor Christian maar eenmaal ontvangen keurde hij het af, geef maar aan Laura was het.... ik wil iets stoers. Maar hoe stoer is dit ?!! Afijn.... Laura vond het ook geweldig dus hopla naar de Hema getogen voor een effen meidenshirt (doe maar wit mam, okee meis....).

Hoewel ik al best ervaring heb met deze full colour prints vond ik het echt een crime om déze er goed op te krijgen, ik ben er zeker een half uur mee bezig geweest. Uiteindelijk kan het resultaat ermee door maar ik mis wel een piepklein stukje veter ergens. Dat ziet natuurlijk niemand haha! En we hebben er een lekker t-shirt bij dat tof staat op een jeanscapri had ik voor ogen.
De applicatie komt van hier vandaan, daar vond ik namelijk nog wat hartjes applicaties die ik al enige tijd zocht voor een najaarsprojectje. Gelijk die full colour meebesteld, ik kon er geen weerstand aan bieden. Deze sneaker applicatie hebben ze overigens ook hier (ff goedkoper ook maar daar weer niet die hartjes haha). Nu heb ik Christian nog een leuke applicatie voor op z'n grasgroene Hema shirt beloofd, we gaan op zoek naar iets wat hij zelf uitkiest.

Ook al is het lekker schoolvakantie, we zitten nog altijd niet stil. Dat zit ook niet in de aard van het beestje zullen we maar zeggen... het ene projectje na het andere rolt onder de machine vandaan, gewoon omdat het leuk is !

De vesten (FM Bandito) voor de kids zijn klaar. Ik bedenk me net alleen dat ik de ritshangers er nog op moet zetten. Voor Laura een grappig vogeltje bij Xenos gevonden en voor Christian nog niet geslaagd maar weet ook niet of dat bij hem zo handig is, lees: hem kennende is die hanger binnen 2 dagen weg....

Naar eigen ontwerp van de kids, zie eerdere post :


De capuchon is bij Christian dus niet gevoerd met de voetbalstof omdat het wat geplastificeerd leek én omdat de voetbal een doorsnee van zo een 30 cm had, dit is dan wel zo leuk. Ik vind 'm goed gelukt en zo te zien is mijn grote vent er ook bij mee. Die sterren op de mouw... Ajax weet-u-wel.....

En dit is het vest van Laura geworden :


Ik heb ook al een bestelling van hartsvriendinnetje Sterre gekregen, die wil dezelfde als Laura maar dan de kleuren omgekeerd, paars en turquoise omgewisseld. Ze keek er zooooooooo lief bij.... ik ga m'n best dus doen! Vandaag logeerde Sterre bij ons, soort van 3e kind, heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...