zaterdag 11 februari 2012

Oefening....

Oefening.... baart kunst.

Een paar dagen geleden was het nog stuntelen op de schaats maar nu zwiert Christian toch al een aardig eindje weg en trots dat ie is !!

Ja hoor, stil staan lukt al erg goed.
Aan de zwier samen met z'n zus, hopla op z'n gatje...
gewoon weer opstaan..
Hij kan al meters maken zónder te vallen, is dat niet razend knap ?!

De stoel hadden we meegenomen als extra steuntje voor Christian maar was niet meer nodig!
Dit is natuurlijk ook leuk al ging het Laura toch iets te snel, helluppie !
Voor de oplettende kijker..... er bungelt een voortand in Christian z'n mond. Die bungelt daar al geruime tijd....hij doet er álles aan om die tand daar te laten zitten haha ! Maar een dezer dagen verwacht ik wel dat die tand blijft hangen in een appeltje :-)
En dan nog even een plaatje van de 3 dikke vriendinnen,
Laura, Eline en Sterre.

Vanmorgen vroeg vertrok manlief naar een extra ingelaste werkdag.
De Keizersrace (georganiseerd door De Telegraaf waar manlief werkt) wordt vandaag na 15 jaar weer verreden!

Het startschot zal om zes uur ’s avonds worden gegeven, waarna eerst de meisjes tot en met 14 jaar van start gaan. Zij worden gevolgd door respectievelijk de jongens tot en met veertien jaar, de dames en de heren van 15 jaar en ouder. De deelnemers racen 150 meter tegen elkaar op de Keizersgracht tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat. Het wordt een ware afvalrace: alleen de winnaar gaat door naar de volgende race en de kampioen wordt gekroond tot keizer of keizerin.
Ook voor de toeschouwer van het echte Amsterdamse evenement is er genoeg te beleven. Langs de gracht zullen er koek-en-zopietenten worden neergezet voor een lekker glühweintje of een andere verwarmende versnapering. En behalve van de wedstrijden kan het publiek genieten van oer-Hollandse zangers.

Dus mocht je erg teleurgesteld zijn dat de Elfstedentocht (voorlopig) niet door gaat, dit is een goed alternatief om naar te kijken. Vanavond 17.45 uur te zien op TV (AT5).

Fijn weekend allemaal,
geniet nog lekker van het ijs nu het nog kan !

x Syl8 opmerkingen:

 1. Kijk Christian eens gaan hahahahahha Leuk dat je zo die vooruitgang ziet!!!! En dat alles met bungelende tand ...... Schitterend!!!!!
  De foto van de meiden is ook leuk!!!!

  Ben benieuwd of wij vanavond in het ziekenhuis nog iets van de Keizersrace gaan merken. De ervaring leert dat dat wel meevalt bij dit soort evenementen ..... is meer het ongeorganiseerde geklooi op het ijs (en hoe later hoe meer drank een "handje helpt" hahahahahahaha!)

  Fijn weekend meis!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oja dat is natuurlijk zo, jullie zullen er misschien ook wat van merken. Het zal dan idd wel gaan om kijkers met iets teveel bier achter de kiezen...

   Verwijderen
 2. Super dat hij dit weekend toch kan schaatsen. Nog veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he dat ijs?? En de foto's mogen er ook wezen! Wilde even laten weten dat het me gelukt is tabs toe te voegen. In de oude weergave van Blogger kon ik niet aangeven dat ik ze wilde weergeven. Maar met wat gepruts en uitgeprobeer is het dan toch nog gelukt! :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip,Syl, ik ga straks even op AT5 kijken en je man heeft het er maar druk mee volgend weekend de hhbeurs lijkt mij dit leuker trouwens,hi,hi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zag er tegenop omdat het de vorige keer zo verschrikkelijk koud was. Ik heb 'm een paar keer "voorbij" zien komen op tv... hij stond bij de finisch. Inderdaad wel even wat anders dan de sfeer op de hhb !

   Verwijderen
 5. leuk he al dat schaatsen, jammer dat het alweer bijna voorbij is.... Maar ook zonder Elfstedentocht was het inderdaad erg genieten overal!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...