vrijdag 20 april 2012

FF Mopperen... 't wil niet

Ik maak een nieuw bericht.... zit ik ineens met een nieuwe blogger opgescheept. Zonder handjes hè.... niks gedaan ! Ik vind 't niks bah.

Maar daar was ik niet over aan het mopperen (toch ook een beetje). Ik heb een middag achter de naaimachine doorgebracht en ik moet zeggen... de broek die ik voor Laura aan het maken ben (Cinderella Zwergenmode Jule - een skinny) vordert gestaag. Het begint op een broek te lijken. Ik ben nu met de rits bezig, dat wil zeggen... ik ben al 2 uur !! met die rits bezig. Het is een rits met splitbeleggen en een onderslag, moet op een bepaalde manier worden vastgestikt en hoe ik het ook doe... 't wordt 'm niet. De uitleg is zó summier, er staan plaatjes bij die met een vergrootglas nog niet te zien zijn (op internet wordt het ook niet veel duidelijker), kortom........ ik heb een dip. En nee dames... ik ben heus niet dom.... maar ik zie het licht nu toch even niet.

Zo moet ie worden.... maar ja.... dan toch wel graag met rits :-)
Ik ga verder mokken...

x Syl

11 opmerkingen:

  1. ieks! splitbeleggen en een onderslag ... al sla je me dood ik zou je nie kunnen helpen want ik zou niet weten hoe dat eruit moet zien! Snap je nu waarom ik zo gek ben op jurkjes en rokjes??? :oD
    Mopper jij maar lekke wat door en misschien is er iemand die dit leest die wel veel broek-ervaring heeft ... ik hoop het!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahahaha ja misschien is een rokje handiger, kan ook met een rits hoor ;-)
      Ik heb inmiddels een andere broek van Laura erbij gehaald en ga het maar op m'n eigen manier doen denk ik, grrrrom....

      Verwijderen
  2. Jee dat klinkt moeilijk. Ik vermijd altijd ritsen en andere ingewikkelde dingen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahaha ja dat probeer ik ook maar bij een broek is het toch wel handig als ie ook aan kan :-)

      Verwijderen
  3. Ik kan je niet helpen, zou voor zoiets ook even een naslagwerk moeten raadplegen..! Maar misschien helpt het als ik aan je denk..(:-)
    Ja, bloggerontwerpmenu is lekker veranderd hè.. Ik wist wel dat het er aan zat te komen. Gmail idem dito. Beetje gezeur is het wel om weer te wennen, ik kan er nog niet over juichen..

    Fijn weekend, ondanks de rits, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik schrok me rot, dacht ineens wat is DIT maar okee het zal wel weer wennen.
      Inmiddels heb ik op mijn eigen manier (met een spijkerbroek van Laura ernaast, de rits erop gespeld en ik denk dat het wel gaat lukken.
      Goed weekend ! Dat van ons begint eeeeeeeeecht snel want Christian moet morgen 7.45 verzamelen voor een uitwedstrijd gaaaaaaaaap.
      x Syl

      Verwijderen
  4. Oepsss, daar ken ik ook niets van ...ik heb deze week het boek 3Allemaal rokjes" gekocht, dus ik ga me volgende week eens wagen aan een rokje ...en dat wil al wat zeggen ....

    Ik dacht ook (als pc leek !) oeiiii wat is dat ? Nieuwe blogger ? Ik klik nu gewoon op het wieltje en ga terug naar het oude ...ik vond zelfs de Dashboard niet ...

    Fijn weekend en volhouden !!!!

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dashboard heb ik wel gevonden, moet je op die B klikken (duurde ook even hoor), maar je kunt dus terug naar het oude? Ga ik ook doen hoor !
      ooooooooh Allemaal Rokjes ?! Overal uitverkocht hè, ze is al met de 5e druk bezig, leuk hoor. Ben benieuwd wat je gaat maken!
      Goed weekend Marjo ! Feestje hè :-)

      Verwijderen
  5. Ik leg er als ik met de rits in de knoop kwam een broek er naast met rits.... wel de meisjesversie, anders zit de rits de verkeerde kant op... Maar het gaat je vast wel lukken hoor!!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jaaaaaaaaaaaa dat heb ik ook gedaan, een andere broek van Laura erbij gepakt, het zit nu super. Uuuuuh ik heb niet zo goed op de vesie gelet eigenlijk, maar bij de broek van manlief zit 't de andere kant op, dus zal wel goed zijn (mazzel... maar wie let daar op..).De broek is af en past perfect, m'n dunne griet is zoooooooooooooo blij dat ze eindelijk een broek heeft die he-le-maal goed zit :-)
      nu moet ik er dus nog een paar maken. Even geduld want ik heb vandaag én de Knip én de Burda gekocht die jij helemaal hebt ontleed, ik ben dus eerst aan de beurt.

      Verwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...