woensdag 25 april 2012

Fleur en Kleur op Woensdag

Dank jullie wel 'meisjes' voor jullie lieve en opbeurende woorden van gisteren, het blijft een rare dag zo een dag. Maar ja, het leven gaat door, en het is mooi dus we genieten ervan !
Ik wil ook even zeggen dat ik altijd zo geniet van jullie blogs die onderling zo van elkaar verschillen, heerlijk om te lezen en ook van de mooie inspirerende foto's word ik blij. Dank dat jullie dat met mij willen delen.

Mijn foto's zijn nooit van goede kwaliteit, bij mij moet er een knop klik opzitten en de foto moet gemaakt zijn, noem het ongeduldig haha !

Na de "Treur" van gisteren nu weer "Fleur en Kleur".

Met projecten in de maak (niet te goed kijken hoor want het klopt niet helemaal - op de een of andere manier heb ik steeds steken over aan het eind van een toer, valt natuurlijk niet op want ik ben heeeeeeeeeel goed in verdoezelen hihi). Ik moet nog afhechten en dan even zien wat ik hiermee ga doen, ik ben in ieder geval wel helemaal verliefd op deze kleurtjes.

Projecten die af zijn :
ja ja mét rits, helemaal gelukt en helemaal zelf uitgevogeld. Ook het knoopsgat ging goed dit keer, ik vind het rotdingen om te maken. De knoop is een oudje, uit de knopenbak van mijn moeder, wie bewaart....
De broek zit perfect om Laura d'r bips en benen. Ze is zó blij en dat maakt me gelukkig, zij vindt winkelen voor broeken het ergste wat er is omdat er niéts past, alles is te wijd om de taille. Ik heb Laura helemaal opgemeten, breedtemaat (heup) 140 heeft ze maar lengte 158/164.... ik kan je vertellen... dat ga je niet vinden in de winkel. Nu ik dit patroon heb ga ik me helemaal uitleven. Het model gaat vanmiddag even poseren met haar mooie broek. Volgende post laat ik meer zien.


Het eerste kussen is klaar, ik vond in mijn kast nog een groen lapje, net genoeg voor een achterkant. Deze heeft een losse flap maar vind ik toch niet zo mooi. De volgende maak ik echt met een rits (of knoopsgaten). Het effect vind ik wel leuk geworden, al die verschillende stofjes van Amy Butler.

Ik wens jullie een fijne dag, geniet van het zonnetje zolang het er nog is. Vanmiddag is regen voorspeld maar ik heb ook vernomen dat er warm weer aan zit te komen (dat zou super zijn voor Koninginnedag!).

Liefs van Sylvia

Fleur en Kleur op woensdag is een initiatief van Een Sneller Kloppend Hart.

12 opmerkingen:

  1. Lastig hè? Gelukkig dat haar moeder nog kan naaien. Ik herken het probleem van vroeger. Ik weet nog dat ik het patroon bij de knieën doorknipte en daar al wat lengte creëerde door de patroondelen uit elkaar te leggen. (Het was ook nog de tijd van smalle pijpen.) En dan onderaan ook extra lengte.
    Maar troost je, het is allemaal in evenwicht gekomen. Fijne dag nog en groetjes, Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He, wat een mooie zin: na treur van gisteren nu fleur en kleur. Wat is het leven toch wonderlijk?

    Je kussen is echt geweldig, al die kleuren en bloemen, ik ben GEK op bloemen! (heb ook graag King Louie jurkje aan, altijd met veel bloemen).

    Laten we duimen voor zon op koninginnedag!

    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. o jaaaaaaaaaa King Louie jurkje staat op mijn wensenlijst, vind ik echt helemaal leuk !

      Verwijderen
  3. Zo je bent weer goed bezig geweest Syl, je kussens is mooi en fijn voor dochterlief dat jij zo'n gave broek hebt gemaakt helemaal hip in die kleur!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk kussen en super die rits!! Ik vind het altijd een uitdaging die dingen..Nicole*

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je nu een goed patroon hebt!!
    Mooi kussen ook!
    En ik vind het erg leuk dat je me "meisje"noemt haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik noem iedereen meisje.... dan voel ik mezelf ook nog lekker jong !

      Verwijderen
  6. Het kussen is echt heel erg leuk geworden! Inderdaad, met leuke knopen of een rits is net iets mooier denk ik (heb ook een 'losse' hoes, maar niet zo mooi).

    Liefs,
    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kom via via op je blog, gaaf hoor. Wat ben jij creatief. Ik ga je volgend hoor en hoop dat je mijn blog ook eens opzoekt, groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé wat gezellig ! Leuk hè dat via via op allerlei blogs komen, lekker snuffelen.
      Ga ik nu ook bij jou doen!

      Verwijderen
  8. Hoi Sylvia,
    Ik ben het helemaal met je eens v.w.b. blogs van anderen lezen en de leuke reacties en contacten die je daaraan overhoudt. En niet te vergeten de inspiratie.
    Ik had nooit gedacht dat gewoon een beetje schrijven op internet over de dingen die je bezig houden zo leuk zou zijn en zoveel extra's zou geven.
    Sterkte met je zieke dochter. En veel plezier met het verder maken van fleurige dingen.
    En dat jullie maar goed mogen verkopen morgen.
    Groetjes, Ria.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...