zaterdag 27 april 2013

Aan komen slakken

Letterlijk SNAIL MAIL
 
 helemaal uit Amerika !
 
Zó lief van Elise .... ze dacht aan mij toen ze dit puzzeltje zag.
Ik had nog niet direct door wat het ging worden, zag de paddestoeltjes en dacht dat er een kaboutertje bij kwam maar zie hier.... een heuse slak hahahahaha zo grappig!!
 
Ik denk dat ik 'm op een plaat ga plakken en ga ophangen, hij is te leuk om ergens in een hoekje terecht te komen.
 
Lieve Elise, dank je wel voor deze heerlijke blije post !
 
En weet je wie er gisteren ook blij was...... :
Mijn heerlijke knul!
De Koningsspelen konden vanwege de harde regen niet buiten plaatsvinden maar in plaats daarvan hebben ze er binnen een gezellige ochtend van gemaakt. De kinderen zijn ook verwend want Christian kwam thuis met een kroon, een t-shirt én een medaille!
 
 
xxx

24 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Fijn voor Cristian dat het leuk was. Bij mijn kindertjes ging het buiten gewoon door met als resultaat twee doorweekte kinderen en spelletjes die helemaal niet leuk waren in de regen. Ze waren erg teleurgesteld )-:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh dat is echt balen hoor, 2 doorweekte kinderen, dan is de pret er echt wel af. Ze zouden hier richting voetbalkooi gaan om daar te gaan zaklopen en dat soort dingen. Nu hebben ze gewoon binnen spelletjes gedaan en met de techniekbak, toch wel beter.

   Verwijderen
 2. Ja, wel een sof dat weer gister. Maar die school heeft er nog wat leuks van gemaakt!
  Grappig dat puzzeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk :-)
  een super puzzel, en een blije christiaan !! :-)

  fijn weekeinde,

  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! T-shirt nooit meer weg doen, dat worden redelijk unieke exemplaren.
  Xx De Juffrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons waren de spelen binnen maar in een ijskoude hal en de jassen moesten op school blijven liggen dus alle kinderen blauwbekken. Bovendien 5000 kinderen in een hal met hele harde muziek en herrie: mijn dochters stond het huilen nader dan het lachen hoor! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5000 kinderen !!!! Doe normaal, dat kan toch niet tssssss waardeloos zeg. Echt zielig. De school van Christian heeft het zo gek nog niet gedaan denk ik.

   Verwijderen
 6. waaaaa, wat een gave post!
  Wat ontzettend leuk en bijzonder zeg!

  En wat ziet je zoon er happy uit met zijn mooie spullen, een fijne dag zo te zien , waar ie op terug kan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeej! Zo'n leuke puzzel!
  Dikke proficiat voor je zoon met z'n medaille! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie puzzel en een blije zoon, wat wil een mens nog meer :)

  zonnige groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja we zijn wel erg he. Jouw plaatjes roepen bij mij ook altijd veel herkenning op ;) En zowaar heb ik zojuist kinderboekjes bij de kringloop gekocht speciaal om helemaal te verknippen, eens kijken of ik daar echt het lef voor ga hebben...

   Verwijderen
 9. oei wat leuk!! Onze jongste telg zei:Hey Mom, the Queen!! I like him. Je zoon ziet er ook geweldig uit.
  Moet bij de kringloop ook regelmatig aan je denken hoor.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig leuke zoon!!! Mag je trots op zijn
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een trotse zoon! jammer genoeg had de school van onze kinderen studiedag op de dag van de koningsspelen, heel erg jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke puzzel! :) Hij lijkt wel een beetje op het slakje dat in het boekje staat dat ik vorige week bij de kringloop vond :) Erg leuk! Heb helemaal niets met slakken maar omdat ik nu zo bezig ben met snailmailen kan ik ze toch steeds meer en meer waarderen. Ondanks dat ik vroeger van huis uit heb geleerd dat die ^&*#@%^slakken je kroppen sla en Hosta's aanvreten :) Die shirts van de Koningsspelen zijn echt leuk zeg! Dat hebben ze goed bedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha slakken in m'n tuin die verzamelen we altijd om vervolgens uuuh tja... wat zal ik zeggen... biobak it is... Ik vind het t-shirt van Christian ook echt super! Hij kon kiezen tussen een soort van plastic klompen die je over je schoenen aantrekt of een t-shirt. Ik vind dat hij goed gekozen heeft :-)

   Verwijderen
 13. Wat een leuke puzzel! Ik kocht laatst een porseleinen slakje bij de kringloop, puur ook vanwege mijn liefde voor snail mail. Een jaar geleden had ik nog niet naar dat ding omgekeken, haha.
  Wat rot dat je nu ook nog naar de gyn moet. Ik ben er vorig jaar geweest, ook vanwege buikpijnklachten, maar ze konden niks vinden. Ik had elke dag menstruatiepijn. Nu slik ik weer de pil en heb ik nergens last van. Pre-overgangsperikelen???
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee precies, ineens zien we ook overal slakken hè, zijn eigenlijk best heel rare glibberige beesten. Vooral die dingen zónder huisje, die zie ik vaak in Frankrijk ieeeew. Dat van die overgang heb ik ook gedacht, heb ik aangekaart omdat ik eerder echt een soort van opvliegers kreeg. Volgens de huisarts ben ik daar nog best wat jong voor, zij adviseerde me de pil 3 maanden achter elkaar door te slikken en dan een week niet. Dat hielp maar nu dus weer dit, ik word er gék van grrrrrrr.

   Verwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...