zaterdag 21 september 2013

Fijne Post

Afgelopen week ontving ik heerlijke smail mail:

Herkennen jullie het papier, dat is echt onwijs Zaans hè.
Super dat ze het AH papier heeft gebruikt. Ze maakte een mooi mapje en ik kreeg gezellige labeltjes, een zakje met "van alles wat", een hertje van strijkkralen en het woord 'post' in strijkkralen en ook nog een gepimpt notitieboekje. In het snuisterijenzakje zitten ook memorykaartje en andere kaartjes.... die ik nog niet heb !

Natuurlijk had ik Vera ook post gestuurd, wat dat was zie je bij haar.

Er is me wel eens gevraagd wat ik met alle gekregen spulletjes doe. Het antwoord is eigenlijk simpel, ofwel ik gebruik spulletjes om mijn eigen snail mail mee te pimpen ofwel ik bewaar het gewoon. Maar ik heb nu een ander idee voor de komende donkere maanden. Ik ga er nog even op broeden en dan laat ik het wel eens zien (misschien wordt het niets, en dan laat ik mooi niets zien haha).

En dit leuks komt van Lien
Wij sturen elkaar zo af en toe post, gewoon als we er zin in hebben.
En Lien had er zin in hoor haha, wat een fijne spulletjes toch weer. De envelop leek wel een cadeautje, met lieve zeehonden postzegels erop. Ik kreeg een knisperende brief, etiketjes, een mooie kaart, en envelop met plaatjes en labeltjes, een vilten hart, vlinderstickers, een gestempelde label, een cadeaudoosje, een fijn thee-tje en een Jip en Janneke kwartetkaart "Herfst" en het is bijna niet te geloven maar ook die heb ik nog niet. 

Ik ontving nog méér post, ook heel verrassende post...
maar dat laat ik in een volgende blogpost weer zien.

Goed weekend!
Syl


17 opmerkingen:

 1. Leuk weer! En je blog opmaak ziet er gelikt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk!! en gaaf je background

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hoor, zulke post! Momenteel schrijf ik vooral echte brieven met vrienden en familie, veel meer meesturen wordt iets te prijzig (vanuit Zweden). Dus ik vind het leuk om op je blog mee te kijken naar alle leuke dingen die je krijgt (en die je zelf stuurt natuurlijk!). En ik wilde nog even zeggen dat ik je nieuwe layout erg leuk vind! Erg creatief en erg Zaanse Zolder :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja de post is duur hè, en wordt hier ook weer duurder per 1/1. Ik probeer mijn snailmail ook een beetje in te dammen. Het gaat uiteindelijk om de brief. Ik moet bij jou hoognodig bijlezen maar ik lees 'verloofd'! Super ♥

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat er met zoveel aandacht van die leuke, creatieve en lieve post wordt verstuurd! Jammer inderdaad dat het verzenden nu weer duurder wordt maar dat houdt jullie "snailmailers" vast niet tegen :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super dat je dat krijgt opgestuurd en leuk te lezen dat je er zo blij mee bent. pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heerlijke post!!!!

  Ga nu snel naar je andere blogje ... morgen boodschappen doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje jij weet de spanning wel op te drijven zeg!! En spannend post en je bent met iets bezig gggrrrr nieuwsgieriger kun je mij niet maken Syl, sta op punt van naar bed gaan maar doe ik vast geen oog meer dicht aahhhhhhh!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahahahaha nou even geduld nog want ook in de volgende blogpost ga je nog niks zien :-)

   Verwijderen
 8. Leuk te zien dat je er blij mee bent :)! En die andere ontvangen post ziet er erg leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...