dinsdag 11 oktober 2011

Herfst

Het is nu toch echt herfst... afgelopen zaterdag heeft Laura zich tijdens de voetbalwedstrijd van broerlief vermaakt met het zoeken naar kastanjes. De oogst was niet zo heel groot maar toch groot genoeg om er een paar gezellige herfststukjes van te maken aangevuld met denneappels die we nog hadden en wat blaadjes en frutsels van de Xenos.


Ik had al enige tijd een jurk voor Laura klaar, de ABC 103. In plaats van die fladdermouwen heb ik er gewone lange mouwen ingemaakt. De stof had ik al heel lang liggen. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ik vind het geheel nogal saai. Misschien is het de kleur, het oogt wat zwaar. Ik ben er ook nog niet uit wat ik hiermee ga doen. Laura vindt 'm trouwens wel leuk, maar ik wil de boel toch nog een beetje opvrolijken. Misschien ook wat gehaakte bloemen ? Het mag ook weer niet te kinderachtig worden want ze is natuurlijk "wel al elluf".

10 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het bezoeken van m'n blog, jij hebt er ook een volger bij hoor ;-) En wat een lekker gerecht zag ik daar zonet voorbij komen. Ik begin spontaan te watertanden!

  Je bent trouwens al verder dan ik met het opleuken van de blog, want ik krijg die foto's niet zo mooi. Ik probeer het met Picasa, maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Lijkt me zo leuk. En wat me ook niet lukt is bij de Give Away's een foto te laten zien. Kun je me nog een goeie tip geven misschien?

  groetjes,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Andina, dank dank haha ik ben blij met nog een volger :-)
  Ik zit ook te rommelen met picasa hoor, ik vind het altijd een heel avontuur wáár die collage wordt opgeslagen. Je kunt je foto's uploaden op picasa (kan via je dashboard op blogspot). Dan zeg je bij Actie dat je een collage wilt maken. Klinkt simpel maar ik vind het nogal omslachtig dat picasa. En die foto's bij de give-away sla ik uiteraard eerst op. Vervolgens ga ik naar ontwerp, gadget Afbeelding toevoegen, dan kun je ook een titel en link invullen et voilá. Ik probeerde je email adres te vinden maar lukte niet. Nu is het een heel verhaal en de vraag is of je het snapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, de foto's voor de give away's zijn gelukt! Bedankt voor je uitleg! Dat andere begrijp ik nog niet helemaal. Ik zie nergens Actie staan ???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Andina,
  Stuur me anders ff een mailtje op sylstil@planet.nl
  Dan kan ik kijken of ik die pagina voor je kan doormailen.
  Gr. Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo kom ik weer op jouw blog, wat leuk! Leuk dat je volger van mijn blog geworden bent, ga jou ook volgen (kan het bijna niet meer bijhouden, al die leuke blogs, haha). Vind het een leuk jurkje, maar oogt idd wat saai door de kleur. Misschien van verschillende kleuren stof bloemen erop naaien en dan in 2 of 3 dunne laagjes over elkaar heen?? Maar een leuke fleurige gehaakte sjaal of bloemenbroche is ook heel leuk. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ De Sierkip; thanks! ik zie ook veeeeeel te veel leuke blogs haha!
  Wel een goede tip van die stofbloemen voor het jurkje, daar had ik nog niet aan gedacht. Het jurkje ligt inmiddels in een hoek te liggen, ook niet de bedoeling. Ik moet even de 'flow krijgen' om ermee aan de gang te gaan. Er ligt nu een lap stof voor een broek op m'n tafel.... lekker bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke herfstdecoraties!
  En dat jurkje is best leuk, bovendien elke vrouw hoort een "little black dress" te hebben toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Pauline; hahahahaha little black dress..... ja dat is waar ! Maar deze is bruin, nou heel donker bordeaux.... beetje nietszeggend kleurtje....
  Die black dress moet er ook nog komen.... voor de kerst...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi hoi,

  Nou het meisje dat in de jurk zit is al leuk genoeg toch? Ik zou volstaan met een kleurig lint erop en een leuke applicatie. Verder niets meer aan doen. Zo te zien vind zij het prima :-)))
  Groetjes en een fijne week gewenst.
  Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hai Ingeborg, ja je hebt wel gelijk, Laura is er blij mee en een lint.... daar had ik nou weer niet aan gedacht!
  Leuk dat je volger bent geworden trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...