vrijdag 3 februari 2012

Boordstof perikelen

Mijn bestelling van fournituren.nl kwam gisteren binnen met héle mooie boordstof en een paar ritsen.
Ik zag het gelijk....... het turquoise van de boordstof gaat niet passen bij het vest van Christian in de maak... nou hoor !!

Dat heb je met bestellen on-line.... maar hier op de markt hadden ze niks nada noppes, ook geen antraciet. Is ook een lastige kleur om on-line te bestellen. ik heb nog tussen de lappen gekeken of ik niet nog ergens een oud t-shirt had om te verknippen tot boordstof maar gaat ook niet lukken qua kleur.
Iemand een idee ?
Ik zat eraan te denken een strook zwart onderaan het vest te maken, want zwarte boordstof heb ik namelijk wel maar om die zwarte boord nou onderaan het vest te maken zonder dat er ergens zwart terugkomt in het vest vind ik ook stom. Boehoeeeeeeeeeeeeeee, ik vind het niet leuk !

Nou.... ik ben dus maar begonnen aan het vest voor Laura. Ook hier weer een Bandito (wel aangepast in maat want het patroon valt nogal kort uit) :


wordt vervolgd...

15 opmerkingen:

  1. Herkenbaar...........ik heb het ook wel eens gehad maar dan met totaal verschillende tinten roze. En boordstof is zowiezo al lastig vind ik, ook las je het "live" koopt. Ik vind je idee om het vest te maken met zwarte boordstof wel goed eigenlijk. Misschien kun je het terug laten komen door een zwart pipingbandje ergens tussenuit te stikken of een zwart label o.i.d. te gebruiken. Komt helemaal goed! Succes en fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er moet dan maar iets zwarts in het vest ja, ik dacht ff lekker snel klaar te zijn haha !
      Vooralsnog ligt het even in een hoek...

      Verwijderen
  2. Lastig is dat met online bestellingen. Hier kwam gisteren ook het e.e.a. binnen van fournituren.nl en 2 dingen waren ook niet goed van kleur. Kun je geen grijze boordstof gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grijze hadden ze hier ook niet.... en vind ik ook moeilijk on-line...

      Verwijderen
  3. Kun je niet gewoon een boor onderaan maken van de stof die je gebruikt zoals ik bij het vest van Mike heb gedaan?
    http://heidisdesign.blogspot.com/2012/01/kleinfehmarn.html
    Heb je in ieder geval de goede kleur er bij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou ook nog kunnen, die van jou is toch ook fleece ? Maar heb je er dan elastiek in genaaid ?

      Verwijderen
    2. Ik heb er geen elastiek in heb het er iets uitgerekt aangezet.

      Verwijderen
    3. Ik ga dat maar proberen Heidi, fleece heb ik genoeg, vind ik dan toch mooier dan iets zwarts eronder. Dank voor de tip. Je gaat het zien!

      Verwijderen
  4. De kleurtjes zijn wel mooi...jammer dat het niet helemaal past...misschien idd een zwart detail en dan zwarte boordstof? Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ik soms doe om kleuren perfect op elkaar af te stemmen, is ze snel zelf even kleuren in de wasmachine met Dylon kleurverf. Ik weet natuurlijk niet of je vestje al een deel in elkaar staat natuurlijk, want dan lukt het niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zit al in elkaar ja hihi.... maar idd is het wel een goed idee voor een volgende keer

      Verwijderen
  6. Die zwarte boordstof lijkt mij een goed alternatief en ik moest wel lachen om je reactie op die van mij over de beugel ik bedoelde met die van mij nl. mijn kinderen en niet mijn beugel want die had je bijna nog niet toen ik jong was( oma verteld);-) succes met je naai-perikelen en fijn weekend,gr.Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. noik dacht dat je jezelf bedoelde !
      Maar nee..... zooooooooooo laaaaaaaaaaaang geleden hadden ze dat natuurlijk nog niet hahahahahahahahaha ! Maar je hebt gelijk, toen ik jong was..... en dat is ook al best even een tijdje terug.... zag je wel minder beugels dan nu hoor. Nu zie je kids met een prachtig gebit ook ineens lopen met een beugel, vind ik zó stom.

      Verwijderen
    2. Hoi Sylvia, ik kan nergens je mail-adres vinden maar ik wilde je iets vragen, wil die even aan mij doorsturen,groetjes Linda.

      Verwijderen
    3. Hai Linda : sylstil@planet.nl it is

      Verwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...