vrijdag 6 januari 2012

Mieren Invasie

Help...... Mieren !!!
Nou ja, 1 hele grote mier, deze telt voor 100, wat een engerd.

Ineens dacht ik, ik ga een mier haken. Waar het vandaan komt, geen idee, raar mens ben ik af en toe. Heb ik een paar weken geleden gemaakt, net een paar ogen (knoopjes) opgezet. En nu is ie dus klaar, maar ziet er wel anders uit dan het patroontje. Ah ja, wat maakt het uit. Christian heeft 'm al ingepikt, die houdt van "eng".


Ik heb een groffe bol wol van de kringloop gebruikt, werd zo grof dat je dus de vulling door de kop ziet, tjonge. Ik had geen zin meer om het anders te maken.

Hier vind je het patroon (in Engels).

Ik wil ook nog eens een vleermuis haken, vind ik van die bizarre wezentjes. Zo klein en toch ook best een beetje eng eigenlijk.

Over dieren gesproken. We zijn vanmiddag met z'n allen (+ m'n 3e kind, ofwel de hartsvriendin van Laura) naar de film geweest. Dolfje Weerwolfje.
Ooooooooooh wat is dat een énige film, zo aandoenlijk.
Mocht je er nog niet geweest zijn met je kids, doen hoor ! En nee, is niet eng.... alleen maar lief, leuk, grappig, vertederend. Ik heb stiekem zelfs een traantje weggepinkt (niet verder vertellen hoor).Liefs van Syl

13 opmerkingen:

 1. De mier is echt wel leuk geworden.
  Altijd leuk hé zo met de kids een middagje naar de film.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend die mier echt stoerrrrrrrr!
  Ook ik heb me al eens aan een vleermuis gewaagd .... de vleugels wilde alleen bij mij niet lukken ;-) Dus ik ben benieuwd naar jouw poging t.z.t.

  Was het een leuke film? Enne niks mis mee hoor een traantje wegpinken. We vertellen het niet door hahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog niet eerder gezien.... een gehaakte mier!
  Leuk!
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou zeg, wat een grote kloeper haha, leuk om in de hal neer te leggen of zo hihi.
  Knap gedaan hoor, en uh ik zal niets zeggen van je traantje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappige mier!!!
  En ook zo leuk dat je zoontje hem meteen op waarde weet te schatten en hem wil hebben, heb je hem toch mooi niet voor niks gemaakt...
  Wij hebben vorige week getwijfeld of we naar "Dolfje" of naar "Alvin" zouden gaan...het werd dus die laatste omdat ik bang was dat Dolfje te eng zou zijn. Nergens voor nodig, lees ik nu bij jou.
  Nou ja, wie weet als het volgende week nog slecht weer is, gaan we alsnog! Heerlijk, zo'n filmpje pakken!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Soesa: Dolfje is niet eng nee... je hoort wel diverse keren wolven-gehuil maar de beelden erbij zijn meer grappig dan eng. Dat vind ik dan hè en ik heb mijn kids ook alleen maar kreetjes van verrukking en ooooh wat schattig... horen zeggen. Ik heb het net even opgezocht, hij is vanaf 6 jaar en ik denk dat dat ook wel klopt. Jongere kinderen zullen misschien toch die verandering van jongetje naar schetig wolfje raar of spannend vinden.
  Christian had graag naar Alvin gewild maar oh my mijn nekharen gaan overeind bij het horen van die irritante stemmetjes, daar doe je mij geen plezier mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk die mier.
  Gezellig met je kinderen naar de bios.
  Lijkt mij ook een leuke film, ben gek op kinderfilms. Maar jammergenoeg zijn mijn kinderen nog wat te jong voor deze film.

  Fijn wekend gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Best wel een schattig miertje!!!! ;-))
  Sara is ook zo'n fan van Dolfje, ze heeft een paar boeken van Dolfje gelezen, maar de film hebben we nog niet gezien. We wilden nog wel naar de bios maar oudste wilde inderdaad naar Alvin en Sara naar Dolfje, moet nog even kijken hoe ik dat op ga lossen :-))) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind je mier goed gelukt hoor!!
  En nu op naar een vleermuis :) ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een enge maar ook leuke mier! Ik kan me voorstellen dat je zoon die meteen heeft ingepikt! Oooh die film lijkt me ook zo leuk he! We zien er steeds voorstukjes van maar mijn zoontje van 4 is er nog niet helemaal klaar voor geloof ik want iedere keer zegt 'ie wat engggg!...als 'ie het ziet. Komt nog wel.
  Fijne avond!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha ha, geweldig die mier!!
  Spannend voor jou, nieuwe baan, ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...