woensdag 13 juni 2012

Fleur en Kleur op Woensdag

Mijn bijdrage voor de Fleur en Kleur op Woensdag bestaat vandaag uit een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeele stapel shirts en tops die ik vanmorgen bij de Kringloop vond (waar anders), natuurlijk bedoeld om leuke RecyKleer creaties van te maken. Ik had nog wel het e.e.a. liggen maar veelal kleine shirtjes en dan is het toch lastiger om iets te bedenken.

Als jullie tips voor mij hebben op recykleer-gebied, laat het me weten hè :-)

En verder maakte m'n hart een sprongetje want ik trok dit uit het rek :
Nogal suf om jezelf zo op de foto te zetten, hop door de knietjes anders past het geheel er niet op, afijn het is dus een tuniek van Esprit, satijn-achtig stofje en nog helemaal NIEUW, voor 3 euro tadaaaaaaa mama blij!
En zowaar, kijk hier nou :
 
een getailleerd blousje met lief bloempje en een tuniekje met fladdermouwtjes, ik houd heel erg van dat petrolgroene kleurtje :-)

Heb ik toch mooi voor 8 euro 3 nieuwe blousjes, niet slecht dacht ik !

Vandaag werd ik door 2 blogdames genomineerd voor een award, heel erg lief dames, ik voel me zeer vereerd. Maar ik geef 'm niet door, iedereen verdient zo een award, we doen allemaal ons best er iets leuks en gezelligs van te maken. Wat ik over mezelf kwijt wil weten jullie allemaal al, dus awards... liever niet. Ik heb zo een button op m'n blog staan maar ik denk dat ik 'm op een andere plek moet zetten haha. Maar bij deze dus : Ik nomineer jullie allemaal voor liefste leukste gezelligste blog en ga vooral zo door, ik vind het in ieder geval heel erg leuk om op deze manier contact met jullie te hebben.

Liefs van Syl


Fleur en Kleur op Woensdag is een initiatief van Een Sneller Kloppend Hart.

36 opmerkingen:

  1. Twee zielen,één gedachte zeggen ze wel eens, hi,hi!! En wat heb jij een mooi figuurtje Syl!!!En super die aankopen van jou, koopie!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou eh... misschien sta ik dan op m'n voordeligst op de foto want ik heb wel het idee dat ik steeds dikker word.

      Verwijderen
  2. inderdaad heel leuke bloesjes, ik zou dat eens wat meer moeten doen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je moet er echt tegenaan lopen en een beetje geluk hebben bij de kringloop.

      Verwijderen
  3. Hahahhaa, Syl, ik vind je grappig!!!
    En ja, jij hebt een mooi figuurtje zeg!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. met buik inhouden kom je een heeld eind hoor, je moet me echt niet zien in bikini maar ja daar heb ik dan ook weer maling aan, ik ben nou eenmaal geen 20 meer...

      Verwijderen
  4. Wat een leuke tuniekjes, ben jij even goed geslaagd! Bijna voor nop. En voor die stapel shirtjes heb ik net vanmorgen nog iets leuks op mijn blog gezet.
    Wie weet, misschien kan je er wel wat mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaaaaaa die had ik al gezien, maar zoveel stof voor de onderkant heb ik niet of ik moet een lappenjurk maken, ook een idee :-)

      Verwijderen
  5. Wow je bent goed geslaagd! Wat een stapel shirts en wat een leuke kleding voor jezelf!
    Ik ben benieuwd wat er uit gerecycleert wordt hihi wat een werkwoord, maar vooral wat een leuk werkwoord als ik jouw creaties zie. Ben benieuwd wat je op volwassen gebied gaat vinden. Leuk dat je ook bij mij volger bent geworden :).
    Warme creatieve groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor grote-mensen-kleding heb je ook heeeeeeeeeeeeel grote t-shirts nodig....of een patchwork rokje ofzo, ik heb wel iets heeeeeeeel leuks op internet gezien maar weet niet of ik het durf te dragen ;-)

      Verwijderen
  6. heb net je ganse stukje over recycleren gelezen.. heerlijk wat je allemaal maakt. Ik heb de links over genomen en de ideeën borrelen op als ik aan ons Cailin haar kleerkast denk.. zij draagt uniform maar op deze manier kan je die saaie witte shirt, waar gn prints mogen opstaan, tot unieke vrolijke stukken maken.. ik hoop dat ze het nog leuk vindt want ze wordt 11.. das al een gevaarlijke leeftijd want "coolcat" heeft toch zo'n "coole" kleren voor jongen meiden.. duimen.. en succes met je nieuwe aanwinst t-shirts..ben benieuwd naar het resultaat..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaja ik heb hier ook een 12-jarige... dat moet dus echt wel cool zijn en vandaar dat ik onwijs leuke COOLE shirts heb meegenomen bij de kringloop en dan maar duimen dat ze het gaat dragen haha!
      Wat mag jij dan doen met het witte shirt, een witte bloem erop, mag dat wel? Kun je ook maken van shirts ;-)

      Verwijderen
  7. Wauw, wat een goeie kringloopbuit ! Soms vind ik er helemaal niets, soms een enkel stuk, soms wat meer, maar zo'n buit als jij heb ik nog nooit gescoord denk ik !
    Ik krijg er wel meteen zin van om nog eens langs de Kringwinkel te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou ik zal je vertellen dat ik ook verbaasd was hoor. Ik kom er zo 1x in de week en heb nu voor het eerst echt álle rekken - van kleine meisjes tot grote heren - doorgelopen, ik kijk naar kleur, naar print en als het me wat lijkt neem ik het mee. Meestal heb ik niet zoveel hoor.

      Verwijderen
  8. Dat is nog es een goede buit voor weinig geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow schitterende kringloopschatten joh!
    Ik voel weer mooie recycle creaties aankomen ;-) Prachtig tuniek!!!!! Een ware vondst en koopje!
    Mijn 2e handswinkel vraagt meer ;-)

    Ik had je button van geen awards niet gezien *bloos*

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahaha bloos nee dat snap ik, hij staat ook verstopt maar is niet erg hoor. Toen ik net met bloggen begon was het nog erger met al die awards... en toen was ik er dus klaar mee :-)

      Verwijderen
  10. OOhhh ben een beetje jaloers ..... een tuniekje van Esprit zoiets vind ik nou nooit bij onze Kringloop
    heel veel plezier ermee ...

    Groets Gerd@ ...

    ps ja andere topjes zien er ook top uit hoor ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou om je gerust te stellen, ik kom er wekelijks... maar zie echt meestal niets voor mezelf hoor. Mijn oog viel hier op, heet geluk hebben denk ik.

      Verwijderen
  11. wat een leuke aankopen heb je gevonden.
    en wat een heerlijke vrolijke shirts. weer een hoop blije gezichtjes

    Lieve groet
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een score! Dat vind ik hier nooit, maar nu moet ik er wel bij zeggen dat ik bijna nooit bij de kleding kijk...hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahahaha grappenmaker ! Jij staat bij de kopjes te bedenken wat je ervan kunt maken ;-)

      Verwijderen
  13. Wat een geweldig Esprit dingetje zeg! Ik vind zoiets ook wel eens bij de kringloop, maar vind het soms nogal aan de dure kant :)
    Ben benieuwd wat je met die stapel gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hebben hier 2 kringloopwinkels, Noppes en Het Goed. De eerste is goedkoop maar Het Goed is echt heel duur, daar kom ik zelden dus.

      Verwijderen
  14. Zo dat is een goede vangst bij de kringloop! Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je er van gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goede buit! Ergens op pinterest zag ik een deken/plaid gemaakt van oude T-shirts. Allemaal vierkante lapjes aan elkaar genaaid en aan de achterkant een fleece dekentje, zag er heel leuk uit! Misschien kan je iets met dit idee, ik kan er helaas geen link van vinden...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jaaaaaaaaaaaaa die had ik ook al opgeslagen. Ik heb van alle reststukjes steeds vierkantjes geknipt zodat ik ooit eens een deken kan maken ;-) Thanks!

      Verwijderen
    2. Dat moet zalig mooi en handig zijn ;-)

      Verwijderen
  16. Dat is pas eens productief gaan shoppen in de kringloopwinkel! Ik kijk al weer uit naar alle recyclagprojectjes, ze zullen gegarandeerd weer de moeite zijn. En dat Esprittenuetje, I like it!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een stapel shirtjes en wat een geweldig leuke kleding heb jij gescoord en dat voor zo weinig geld....top!
    Leuk dat je mij ook bent gaan volgen.
    Liefs
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super! Voor dat tuniek zouden ze bij onze kringloop zeker 10 euro vragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dat zijn zeker weer geen slechte vondsten!
    Bij jouw kringloop is de kleding wel heel goedkoop zeg. Fijn! Dan neem je nog eens makkelijk iets mee. Tegenwoordig vind ik bij de meeste kringloopwinkels de kleding en de boeken veeeeeel te duur.
    Ik denk dat ik ook maar eens richting Noppes Zaandam moet. ;-) Ben wel al bij Noppes Purmerend, Hoorn en Grootebroek geweest. Mooie kringloopwinkels. En fijne prijzen. Maar ja, beetje ver weg, dus dan moet ik echt ergens anders voor in de buurt zijn, anders kost het meer dan het oplevert.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Syl wat leuk dat je me gevonden hebt via Bien!
    Ik heb ook al eens bij je gegluurd en ga nu even verder neuzen bij jou!!
    Ik denk dat het met die armbandjes bij deze winkel niet meer gaat lukken,ik hoorde dat ze te echt waren en niet meer verkocht mogen worden....maar als je crea bent kun je ze ook zelf maken :)
    Lerenbandeje drukknoopjes en knopen en je hebt er 1.
    Fijne dag X MArielle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahah yep zelf maken kan ook maar als ze maar 1,49 zijn dan ga ik niet zelf zitten freubelen. Jammer zeg, ik had deze nog nooit gezien, ook niet de echte trouwens. Ik zit op hyves en facebook en daar volg ik de action, zo grappig, zie je iedere keer wat leuks.

      Verwijderen
  21. wat een leuke vondsten, eigenlijk wel een goed idee dat je wekelijks gaat, leuke dingen gaan heel vlug weg . Ik heb vorige week nog een schttig lampje gevonden, de lampenkap heb ik daar achtergelaten, je moet er op uitkomen hé;

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel gezellig als je een reactie achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...